2777
2789

به آدمای بیفرهنگ و بیشعوری که برا رنگ پوست سفید خودشونو دارن میکشن چی باید گفت؟

خونواده شوهرم همه سبزه و سیاه هستن و حالا روشنشون شوهرمه ک میشه گفت گندمیه.خانواده مادری من همه سفید و چشم رنگین ولی من بخونواده پدریم رفتم و گندمیم.تمااااام عمر مادرشوهر و خواهرشوهرم به این میگذره ک فلانی سیاهه فلانی سفیده اینکه بگم کسی دست خودش نیست رو گفتم عقلشون نمیرسه😉حالام هی میرن و میان که بچه علی باید سفید بشه و ازین چرت و پرتا...میدونید اگر یک دوبار باشه آدم بشوخی ازش میگذره ولی وقتی ۵ سااااال حرفشون اینه دیگه حرص آدم واقعا در میاد

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ایشالله به خانواده ما بره سفید میشه به شما بره سبزه میشه در کل دست خداست ایشالله سالم باشه برای من که مادرشم فرقی نداره. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

منم از اين خانوادها ديدم

زنگ زده بودن ببينن بچه فاميلشون دنيا اومده يا نه، تا فهميدن دنيا اومده نه حال مادر نه حال بچه رو نپرسيد، سريع فقط سوال كرد قره ست يا نه 😂😂😂 

واقعا آدم تاسف ميخوره 🤢🤢

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
حامله ايد؟

اره

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
وای مگه رنگ پوست دست ادمه؟ چرا انقد تاپیکا درباره رنگ پوسته؟ منم رنگ پوستم سبزه است داره کم کم بهم ...

شدي مثل من 

هميشه عاشق رنگ خودم بودم اما يه مدته دارم شك ميكن🙄

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘