2777
2789
عنوان

بنظرتون بخونواده بیشعور شوهرم چی جواب بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 77 پست
گفتن باید سفید بشه میگفتی به باباش میبره خو

منم میگم میگن علی بچه بوده خیلی سفید بوده😂

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

من خودم سفیدم ولی جوجه کوچولوی نازم سبزه ست مادرشوهرم که خودشو دختراش سیاهن هی میگفت چرا این بچه سیاه چرا این انقد زشته با اینکه پسرم خوشگله فقط سبزست یه روز گفتم حاج خانوم مگه تو فامیل کم سیاه پوست داریم یکی خود شما یا فلان دخترتون سیاهید دیگه مگه سفیدید دیگه از اون موقع هیچی نمیگه

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سفیدم ولی تابستونا کلی خرج میکنم برنزه شم بدنم خط بیفته😂

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خودت میگی بیشعورن، حرفاشون رو بزار روی حساب شعور نداشتشون، نزار تو زندگیت مشکل درست کنه این حرفا

میدونم عزیزم اما چون باهاشون زندگی میکنم و شنیدن این حرفا هم یکبار و دوبار نیس از روزی ک عروسشون شدم دارن میگن دیگه حالم بهم میخوره از موضوع صحبت رنگ پوست!!!

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
وای مگه رنگ پوست دست ادمه؟ چرا انقد تاپیکا درباره رنگ پوسته؟ منم رنگ پوستم سبزه است داره کم کم بهم ...

منم سبزه ام شوهرم گندمیه دیشب دختر عمم زنگ زده بهم ک بچت ب دنیا نیومده؟من هی با خودم تصورش میکنم میگم چقد سبزه بشه منم گفم بچم هرچیم باشه بچمه و من دوسش دارم مشکل از اطرافیانمونه ک شعور ندارن فک میکنن سفید بودن ی امتیاز محسوب میشه والا من کل زندگیم با رنگ پوستم مشکل نداشتم اما انقد هر جا رفیم گفتن سبزه ای و...همش با خودم میگم نکنه من واقعا زشتم با اینکه ب نظرم از خیلی سفیدا خوشگلترم😁

شاید باورتون نشه خانواده شوهر خواهرم انقدر پسر دوست دارن که خواهرم باردار بود بچه دومشو بچه اولش دختره بعد خواهر شوهرش همش میگفت پسر باشه فقط پسر یعنی یه روز سر دیگ نزری همس میگفت خدایا بچه .......پسر باشه اخر بهش گفتم که انقدر نگو پسر باشه مهم سالم بودنشه نه جنسیت بازم میگفت نه سالم باشه ولی پسر باشه پسر باشه اخرش بچه خواهرم پسره همش مریضه همش دکترن حالا خواهر بیچارمم تو شهر غریب تکو تنها میمونه بااون بچه اینا چی میدونن مادر بدبخت چی میکشه واقعا باید از خدا فقط سالم بودنشو بخوای و اینکه بهت بده همین

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
من خودم سفیدم ولی جوجه کوچولوی نازم سبزه ست مادرشوهرم که خودشو دختراش سیاهن هی میگفت چرا این بچه سیا ...

چه خوب جوابشو دادی عزیزم😊😊😊من پدرشوهرمم پوستش سفیده بعد مدام پاچه رو کشیده بالا میگه کییییف میکنین!!!!مادرشوهرمم عقده ای شده😂😂😂

شاید باورتون نشه خانواده شوهر خواهرم انقدر پسر دوست دارن که خواهرم باردار بود بچه دومشو بچه اولش دخت ...

طفلک خواهرت....جواب نادونی اونا رو پس میده

میدونم عزیزم اما چون باهاشون زندگی میکنم و شنیدن این حرفا هم یکبار و دوبار نیس از روزی ک عروسشون شدم ...

عزیزم ی بار بهشون بگو خوبه باز از ی طرف ‌ژن سفید و بور شدن و داره اگ خانواده منم مث شما سبزه بودن باید جوش میزدین ک سبزه بشه

چ بی فرهنگ

الان تو کل دنیا سفید از مد افتاده

حالا سفید باشه و زشت باشه بهتره

بعدم سالم بودن بچه مهمه

اینا افکارشون پوسیده اس

بچه سالم و باهوش بودنش و بعدم تربیت شما مهمه

رنگ و قد و مو و .... سلیقیه ایه

بی خیال شو

چه خوب جوابشو دادی عزیزم😊😊😊من پدرشوهرمم پوستش سفیده بعد مدام پاچه رو کشیده بالا میگه کییییف میکنی ...

😳😳😳😳😳😳😳😂😂😂😂😂😂😂😂

ـ

ـواااای اون چیه دیگه😂😂😂

😢😢
منم سبزه ام شوهرم گندمیه دیشب دختر عمم زنگ زده بهم ک بچت ب دنیا نیومده؟من هی با خودم تصورش میکنم میگ ...

منم تا الان فقط از اینا شنیدم اینقد سفید و سبزه میکنن!!!باورت نمیشه میریم استخر اینا فقط چشمشون رو زناییه ک خیلی سفیدن و هی در گوش هم میگن واااای اونو ببین چه سففففففیده😐

میدونم عزیزم اما چون باهاشون زندگی میکنم و شنیدن این حرفا هم یکبار و دوبار نیس از روزی ک عروسشون شدم ...

امان از این فرهنگ‌و شعور که نداشتنش آدمو عذاب میده، میفهمم چی میگی منم مشابه مشکل شمارو داشتم چون بچه هام سفید و بور بودن اما دختر خواهرشوهر خیلی سبزه تند هست، صدبار یا شاید بیشتر با لحن جدی نه شوخی گفتن حتمی باید دختر فلانی رو بگیری چون زشته شوهر گیرش نمیاد، در صورتی که زشت نیست، این حرفارو انقدر گفتن که بچه سه ساله میگه بهم‌زندایی من‌میخوام با پسرت ازدواج کنم .😑😶