2777
2789
عنوان

بنظرتون بخونواده بیشعور شوهرم چی جواب بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 77 پست
😳😳😳😳😳😳😳😂😂😂😂😂😂😂😂 ـ ـواااای اون چیه دیگه😂😂😂

اره بخدااااا....بچه های فامیلشونم میان خونه این حرفش همینه که پاچت رو بکش بالا ببینیم کی سفیدتره😂😂😂😂😂😂

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
طفلک خواهرت....جواب نادونی اونا رو پس میده

اره واقعا اون لحظه دلم میخواست خواهرشوهرشو بگیرم بندازم تو دیگ یعنی ما خانوادگی کلا برامون جنسیت مهم نیست مهن سالم بودنشه وصالح بودنشه ولی نمیدونم چرا برا بعضی ها انقدر مهمه مثلا شنیدی جنسیت بچه رو که هرچی دلت بخواد برعکس میشه؟

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورتون نشه خانواده شوهر خواهرم انقدر پسر دوست دارن که خواهرم باردار بود بچه دومشو بچه اولش دخت ...

فقط باید سپرد ب خدا

خدا تودش بهتر میدونه تو زندگی هرکس دختر مفید تر یا پسر

تو کار خدا نباید دخالت کرد

ان شاالله این کوچولو هم زود خوب بشن

امان از این فرهنگ‌و شعور که نداشتنش آدمو عذاب میده، میفهمم چی میگی منم مشابه مشکل شمارو داشتم چون بچ ...

طفلک اون دختر....

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
امان از این فرهنگ‌و شعور که نداشتنش آدمو عذاب میده، میفهمم چی میگی منم مشابه مشکل شمارو داشتم چون بچ ...

الهی دلم کباب شد براش

الهی یکی سر راهشون پیدا بشه ک همین بلا رو با زبون سرشون بیاره

منم تا الان فقط از اینا شنیدم اینقد سفید و سبزه میکنن!!!باورت نمیشه میریم استخر اینا فقط چشمشون رو ز ...

عقده دارن خب .من انقد سر این سبزه بودنم عذاب کشیدم از اطرافیان ک الان تا هرکی ی چیزی راجع ب رنگ پوستم بگه سریع میپرم بهش😁😁😁دیگ همه میدونن با من راجع ب رنگ پوستم شوخی نکنن

چ بی فرهنگ الان تو کل دنیا سفید از مد افتاده حالا سفید باشه و زشت باشه بهتره بعدم سالم بودن بچه م ...

دقیقا با حرفتون موافقم...

طفلک اون دختر....

من اول حرص میخوردم یه روز شوهرم گفت اینا به بجه خودشون رحم نمیکنن تو چرا ناراحتی، بجه ای که با این طرز فکر بزرگ میکنن ببین چقدر بی اعتماد بنفس و ضعیف بزرگ میشه، فقط تاسف بخور براشون، زیاد برات مهم نباشه، چیزی که ندارن رو انتظار نداشته باش ازشون (شعور رو عرض میکنم )

اخه الهی دلم براش کباب شد اخه چرا انقدر بی رحمن توهم هروقت دختره اینو بهت گفت بگو که تو خیلی خوشگلی تو ایشاالله یه پسر خوشگل مثله خودت میاد خواستگاریت

عقده دارن خب .من انقد سر این سبزه بودنم عذاب کشیدم از اطرافیان ک الان تا هرکی ی چیزی راجع ب رنگ پوست ...

من خودم سبزه روشنم گندمی محسوب میشم تا الانم رنگ پوستمو همیشه دوس داشتم...همچین ادمایی واقعا بیفرهنگن

اخه الهی دلم براش کباب شد اخه چرا انقدر بی رحمن توهم هروقت دختره اینو بهت گفت بگو که تو خیلی خوشگلی ...

اتفاقا زشت نیست فقط سبزس، اونم به مادرش رفته یکبار که گفت خواهرشوهرم گفتم نترس همونجوری که تو بی شوهر نموندی دخترتم نمیمونه

عزیزم ی بار بهشون بگو خوبه باز از ی طرف ‌ژن سفید و بور شدن و داره اگ خانواده منم مث شما سبزه بودن با ...

این جواب خوبیه حتما میگم😉

فقط باید سپرد ب خدا خدا تودش بهتر میدونه تو زندگی هرکس دختر مفید تر یا پسر تو کار خدا نباید دخالت ...

ایشاالله مرسی از دعات 

اره واقعا فقطو فقط سالم بودنش مهمه نه چیز دیگه ای