2777
2789
عنوان

بین بچه و شغل کدوم رو انتخاب کنم؟

496 بازدید | 26 پست

سلام عشقا من ۲۳سالمه و ۲ساله ک عروسی کردم.سه چهارماه اقدام کردیم واسه بارداری و نشد.جدیدا خیلی دلم میخاد اول از لحاظ مالی مستقل بشم بعد بچه بیارم اما خانواده همسرم خیلی اذیت میکنن میگن حتما مشکل دارین که بچه نمیارین و اینجور حرفا.از طرفی خیلی بچه دوس دارم و میخام زودتر مادر بشم و دهن بقیه هم بسته بشه از طرفی الان یه لیسانسه بیکارم و شدیدا دوس دارم واسه خودم درامد داشته باشم‌.شوهرم با ارایشگری خیلی موافقه و میگه اگر تو همت کنی من برات بهترین ارایشگاه شهر رو میزنم و اینجور حرفا.خلاصه ک گیر کردم تو دوراهی بچه یا ارایشگاه.ارایشگرا بگن شغلشون خوبه درامدش ارزشش رو داره یا نه

تعداد رای : 41
نظرسنجی
بچه بیار بابا
14
34%
ارایشگاه بزن دستت تو جیب خودت باشه
27
65%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ آرایشگاهو انتخاب کردی،بگو شوهرت بچه نمیخاد،تا دهنشون بسته شه

ب خانواده اون اینجوری بگو

ب خانواده خودتم بگو خودت نمیخوای

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!     مرغ باش تخم بزار!!! والا!😂        اگر مخالفی ریپلای کن اما توهین نکن قضاوت نکن بهم تهمت نزن برچسب نزن فقط مث آدم نظرتو بگو. بودن کسایی که هم تهمت زدن هم الکی قضاوتم کردن،اگر هیچی نگفتم بخاطر احترام نبوده بخاطر نترکیدن کاربریم بوده.پس کاربر تهمت زن،عقده تو سر من خالی نکن.مرسی اه      اهالی محترم سایت،میدونم پدرمادراتون قدیسه هستن،میدونم کل پدرمادرای دنیا امام زاده هستن.اینهمه تربیت غلط و عقده ای تو جامعه هم من هستم،کودک آزار من هستم،ظلم کننده به حیوانات من هستم.همه اینارو میدونم.اگر من نظری دادم درمورد پدری که ظالمه مادری که مادر نیست،شما اظهار فضل نکن در جوابم.دید تو با من فرق داره.دیدم به چشمم یتیماییو که دوتا ملک عذاب به اسم والدین دارن.پس نه من میتونم تورو قانع کنم،نه تو منو.پس،دوست عزیز،قدیسه هاتو تو سر منو امثال من نکوب.آفرین.        عاشق حیواناتم اما معتقدم که سگ نجسه. این به این معنی نیس که دشمنی دارم با سگ، بلکه معنیش اینه که توی خونه ام نمیارم. اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.

اگه توان مالی داری اولویتت بچه باشه بد نیست میتونی در کنارش یه قدمهایی هم برای کار برداری 

ولی اگه مشکلات مالی دارین برای بچه دست نگه دار

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

والا عزیزم من ببا اینکه شغلم داشتم 5 سال با تفکر اینکه کارمو از دست ندم و به امنیت مالی برسم صبر کردم ولی اشتباه کردم.. چون هیچ چیز جای بچه رو نمیگیره 

ولی باز شما سنت پایینتره وقت داری ولی از بین شغل ومادر شدن به نظر من اول بچه چون بعدش میتونی بری سرکار ولی بچه رو همیشه نمیتونی بیاری

دخترم تمام زندگی من

با ارایشگری بدنت نابود میشه..از یه طرف پادرد و کمر دردی برات میاره و از طرف دیگه کار زیاد با مواد شیمیایی..

بعدم شماالان برب ارایشگری یاد بگیری کلی طول میکشه تا بتونی ارایشگاه بزنی....

پیشنهادم اینه یه مدت کلاساشو بری، حداقل واسه خودت خوبه هم روحیه ات عوض میشه و هم اینکه از پس کارای خودت برمیای...بهدا تصمیم بگیر میتونی تو این کار باشی یا نه....چون هنوز برا بچه اوردن وقت داری 

هرکار میکتنی فقط تو رو خدا اگه بچه دار شدی سرکار نرو

آره قبول دارم👏👏👏 ولی اگر کار رسمی باشه بیش از ۹ ماه که نمیشه نرفت😥😥😥

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
اریشگاه رو بعد بچه داری هم میتونی داشته باشی اما فاصله سنیت با بچه رو یه زمان خاصی میتونی تعیین کنی

خودم فکر میکردم با بچه دیگه نمیشه رفت دنبال اموزش و جواز و تازه ارایشگاه راه انداختن