سلام عشقا من ۲۳سالمه و ۲ساله ک عروسی کردم.سه چهارماه اقدام کردیم واسه بارداری و نشد.جدیدا خیلی دلم میخاد اول از لحاظ مالی مستقل بشم بعد بچه بیارم اما خانواده همسرم خیلی اذیت میکنن میگن حتما مشکل دارین که بچه نمیارین و اینجور حرفا.از طرفی خیلی بچه دوس دارم و میخام زودتر مادر بشم و دهن بقیه هم بسته بشه از طرفی الان یه لیسانسه بیکارم و شدیدا دوس دارم واسه خودم درامد داشته باشم.شوهرم با ارایشگری خیلی موافقه و میگه اگر تو همت کنی من برات بهترین ارایشگاه شهر رو میزنم و اینجور حرفا.خلاصه ک گیر کردم تو دوراهی بچه یا ارایشگاه.ارایشگرا بگن شغلشون خوبه درامدش ارزشش رو داره یا نه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به خانواده شوهرم میگیم نمیخایم ولی بسته نمیشه دهن لامصبشون خانواده خودم هیچ اصراری ندارن واسهربچه&n ...
همشو بنداز گردن شوهرت،اون پسرشونه چیزی نمیگن
البته قبلش هماهنگ باشید
گرگ باش... هیچی دیگه همین! اصن به من چه؟! مرغ باش تخم بزار!!! والا!😂 اگر مخالفی ریپلای کن اما توهین نکن قضاوت نکن بهم تهمت نزن برچسب نزن فقط مث آدم نظرتو بگو. بودن کسایی که هم تهمت زدن هم الکی قضاوتم کردن،اگر هیچی نگفتم بخاطر احترام نبوده بخاطر نترکیدن کاربریم بوده.پس کاربر تهمت زن،عقده تو سر من خالی نکن.مرسی اه اهالی محترم سایت،میدونم پدرمادراتون قدیسه هستن،میدونم کل پدرمادرای دنیا امام زاده هستن.اینهمه تربیت غلط و عقده ای تو جامعه هم من هستم،کودک آزار من هستم،ظلم کننده به حیوانات من هستم.همه اینارو میدونم.اگر من نظری دادم درمورد پدری که ظالمه مادری که مادر نیست،شما اظهار فضل نکن در جوابم.دید تو با من فرق داره.دیدم به چشمم یتیماییو که دوتا ملک عذاب به اسم والدین دارن.پس نه من میتونم تورو قانع کنم،نه تو منو.پس،دوست عزیز،قدیسه هاتو تو سر منو امثال من نکوب.آفرین. عاشق حیواناتم اما معتقدم که سگ نجسه. این به این معنی نیس که دشمنی دارم با سگ، بلکه معنیش اینه که توی خونه ام نمیارم. اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.
بین این دوتا هیچ منافاتی وجود نداره. تو شروع کن مقدمات کارتو مثلا اگر آموزشی چیزیی لازمه ببینی خلاصه برو سمتش و نهایتا باردار شدی و دیدی نمیتونی ادامه بدی یه استپ میزنی و بعدا ادامه میدی. تجربه منی که یه مدت ناباروری داشتم بهت بگم که بهترین کار مشغول کرد خودتوه که روحیت و بهتره میکنه و از فکر بارداری بیرونت میاره ایقد خودتو مشغول کن که نتونی به باردار شدنت فکر کنی و هی با خودت بگی ینی این ماه میشه یا نه. من با وجودی که شاغلم اواخر تصمیم گرفتم برم دور کلاس خیاطی که سرگرم شم و از فکر مشکلات بارداری بیرون بیام. همه مخالف بودن هم بخاطر خیاطی میگفتن یوقت باردار بشی سقط میشه هم میگفتن زیادی خسته میشی. اما من رفتم اینقدر درگیر شده بودم ک دیگه وقت استرس نداشتم.و فکنم حدوددوماه رفتم کلاس باردار شدم.من دوبار ای یو ای شده بودم که جواب نداده بود و بارداریم بدون هیچ دارویی بود.قرار بود پری شدم برم برا بار سوم و اگر نشد ای وی اف