2777
2789
عنوان

به این حرف شوهرم چی جواب بدم؟؟+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 77 پست
بگو با كي داري بحث ميكني؟ زن ت هستما غريبه ك نيستم

دقققققیقا ونمیفهمم چرا همش همه میگن باسیایت باسیاست ...بعضی وقتا باید یک کلام بود....چ حرف زشتیه ک اون اقا گفته واقعا 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه این وامم رو پول طلاهای من تونست بخره اون موقع که بهم گفت پول طلاهاتو بده چرا نگفت ۶دانگ طلاها ما ...

تقصیر شوهرته اصلا خودتو سرزنش نکن 

واقعا خجالت اوره که اینقدر راحت میگه بیا و وکالت بده یعنی بهت اعتماد نداره

عزیزم بهش بگو اون وام که بنام تو هست رو لغو کنه و خونه ارزون تر بخره و کلا بزنه بنام خودش

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
دقققققیقا ونمیفهمم چرا همش همه میگن باسیایت باسیاست ...بعضی وقتا باید یک کلام بود....چ حرف زشتیه ک ا ...

منم حالم از کلمه سیاست زن بهم میخوره 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
دقققققیقا ونمیفهمم چرا همش همه میگن باسیایت باسیاست ...بعضی وقتا باید یک کلام بود....چ حرف زشتیه ک ا ...

ببین کلا بعضی آدمها اهل خونه و ماشین زدن به نام زن هستن مثل شوهر مامانم سه تا خونه داره دوتاشو به نام مامانم زده یکی هم چون مسکن مهره نمیشه به نام کسی زد ولی خب به مادرم گفت مهریتو داری اگر فوت کردم با مهریه اون خونه رو میتونی بگیری ...

یا یکی از دایی هامم همینجوره .

ولی خب بعضیا متاسفانه هرچقدر خوب باشی و سیاست هم داشته باشی حالا یا به توصیه اطرافیان که دخالت میکنن یا خودشون اهلش نیستن ...

ببین کلا بعضی آدمها اهل خونه و ماشین زدن به نام زن هستن مثل شوهر مامانم سه تا خونه داره دوتاشو به نا ...

ب خداوندی خدا بعضی وقتا خدارو شکر میکنم ک ازاون مدل شوهرا ندارم چون میدونم ک زندگی متاهلیم  خیلی زود ب اخرش میرسید...من اصصلا حوصله سیاست بازی ندارم یعنی چی اخه ...امان از مردان دهن بین یا مردای بچه ننه و اونایی ک یسره تحت تاثیر حرفای بقیه ان

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
ضامن من بابام...کلا از لحن کلامش بدم اومد انگار داره با یه خیابانی حساب کتاب میکنه

منم بدم اومد....اگر هیچی نمیگفت ی تعارفم نمیزد اصصلا هیییچی نمیگفت بهتر بود...

استارتر اصلا این رابطه هارو من درک نمیکنم و نمیدونم شوهرت از چی میترسه. بعضی مردا از این میترسن که ز ...

افرین .

اره صد در صد ولی استارتر خیلی طلبکاره  و اینکه یه سوال ایا خانومی که خانه داره و فقط موقع پردا ...

باکمال احترام هر دوشون ب ی اندازه حق دارن

من خودم الان شاغلم ولی خونه دارم که بودم قرارمون ب نصف بودن اموال بود.

همونجام میگفتم من از همین فردامیتونم برم سرکار پرستارمیگیریم خرج خونه روهم نصف میکنیم. 

زن چ کار کنه چ نه. تو نصف اموال شریکه.

الانم ک شاغلم قرار به همونه

اصلا کوتاه نیای یوقت

خونه که نصفش بنام تو باشه یعنی کنترل نصف رفتارای شوهرتم دستته 

شوهر منم همین حرفارو میزد ولی من رو حرفم وایسادم و 3 دانگ خونه رو گرفتم الان که برمیگردم به عقب میگم چقققققدر خوب شد احساساتی برخورد نکردم و کوتاه نیومدم 

شاید باورت نشه ولی اخلاق شوهرم بهتر هم شده که بنظرم با قضیه خونه بنام زدن بی ربط نیس

ب خداوندی خدا بعضی وقتا خدارو شکر میکنم ک ازاون مدل شوهرا ندارم چون میدونم ک زندگی متاهلیم  خیل ...

والا ننه اش خونه و مغازه شوهرش به نامشه دختراش خونه و ماشین به نامشه اما برا عروس میگن نه عروس از خونه پرت میکنه شوهر وبیرون

الان اگه تو بگی باشه راضی نیسی نزن به نامم میگه باشه فردا بریم بزن بنام خودم(شوهرت)  فقط اشتبا ...

اره بابا بگم همون لحظه میبره میکنه به نامش...البته فردا قراره بریم دفترخونه که به نام بزنیم مجبور ه از طرف بانک سه دنگ بزنه به نامم وگرنه از محالاته