2777
2789
عنوان

به این حرف شوهرم چی جواب بدم؟؟+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 77 پست
قراره قسطش رو کی بده؟!  ولی یه چیزی بهت بگم اگه از اول زندگی برای خودت حق قائل نشی هیچ کس این ...

این خیلی طبیعیه که هنوز اعتماد کامل بینشون نباشه. از اول زندگی  یه حرکت کاملا احساسی که ممکنه به جای سفت شدن پایه های زندگی خدای نکرده نتیجه ی عکس هم داشته باشه.چون هنوز شناخت کامل از هم ندارن.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
زنو شوهر سهم دارن از زندگی   هرچی بخرن زن هم تو نصفش حق داره چون اونم داره سختی میکشه فرد ...

اره صد در صد ولی استارتر خیلی طلبکاره 

و اینکه یه سوال ایا خانومی که خانه داره و فقط موقع پرداخت قسط و بدهی سختی میکشه با خانومی که خودش هم شاغله و صبح ساعت چهار پامیشه غذا میزاره میره سرکار تا عصر بعد تازه برمیگرده خونه و کارای خونه و بچه و تحمل سختی قرض و قسط رو میکشه یه اندازه سهم دارن

معلومه دومی بیشتر فرسوده میشه 

و اینکه مشخصا خانوم شاغل کلی از بار مالی رو هم به دوش میکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطور که گفتی اونم باید اون برداشت رو بکنه خب مگه قراره قسط رو خودت بدی میگی میری زیر قرض؟ یا اگه ...

اخه یجوری حرف میزنه انگار قراره از فردای این ثبت سند کلا منو اون جدا شیم داره بامن حساب و کتاب میکنه

چرا میده ولی یه قسطشم نده بانک خره منو میچسبه

ب نظرم یکم کوتاه بیا خودش داره تا قرون اخرشو میده دیگه ... اگه دلی بده خوبه وگرنه ب زور فایده نداره. تازه تو ضامن داری ک ضامن هم حتما خودش جور کرده قسطشو ندی یا خونه رو میگیرن یا ضامن رو ازش کم میکنن. منم تو شرایط تو ام شوهرم گفت نمیدم گفتم طوری نیس باشه زن و شوهریم فرقی نداره دیگ فعلا ک بحث نمیکنه. 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
قراره قسطش رو کی بده؟!  ولی یه چیزی بهت بگم اگه از اول زندگی برای خودت حق قائل نشی هیچ کس این ...

اونم میگه من تورو میخواستم امتحان کنم در حالیکه اگه من میگفتم باشه بزنیم به نام تو فورا دستم و می گرفت میبرد دفتر خونه که بزنیم به نامش

ب نظرم یکم کوتاه بیا خودش داره تا قرون اخرشو میده دیگه ... اگه دلی بده خوبه وگرنه ب زور فایده نداره. ...

ضامن من بابام...کلا از لحن کلامش بدم اومد انگار داره با یه خیابانی حساب کتاب میکنه

اره صد در صد ولی استارتر خیلی طلبکاره  و اینکه یه سوال ایا خانومی که خانه داره و فقط موقع پردا ...

چه ربطی داره ! نمیشه چون زنای شاغل سختی بیشتری میشن پس منکر حق خانم های خانه دار شد  الان‌هم بحث خانم شاغل و خانه دار مطرح نیست اگه شوهر خانم دوتا زن داشت یکی خانه دار بود یکی شاغل اون موقع شما درست میگفتی ! 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.

استارتر اصلا این رابطه هارو من درک نمیکنم و نمیدونم شوهرت از چی میترسه. بعضی مردا از این میترسن که زنشون پشتوانه مالی داشته باشه چون در اصل بخودشون اعتماد ندارن.

بهش بگو وقتی شریک باشیم کسی نمیتونه اون یکی رو بیرون کنه!

اصلا مگه قراره رو در و دیوار اون خونه سندشم بزنین؟!! 

چه ربطی داره ! نمیشه چون زنای شاغل سختی بیشتری میشن پس منکر حق خانم های خانه دار شد  الان‌هم بح ...

میدونم بحثش نیست گلم 

میگم استارتر خیلی طلبکاره 

بی سیاست 

با طلبکاری گفته باید به اسمم باشه 

با زبون خوش میتونست سه دنگ رو نگه داره 

قبول کن 

اگر شاغل بود اگر قرار بود قسط بده اگر پول میذاشت رو پول خونه این طلبکاریش رو شوهرش قبول میکرد ولی الان بدتر شده فقط لج کرده