2777
2789
عنوان

به این حرف شوهرم چی جواب بدم؟؟+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 77 پست
اره صد در صد ولی استارتر خیلی طلبکاره  و اینکه یه سوال ایا خانومی که خانه داره و فقط موقع پردا ...

الان شما قانونه سهم زن خانه دار و زن شاغل رو تصویب کردی؟؟؟!!!!!

همینه دیگه جامعه ی ما همش داره سهم زن سهم مرد میکنه. 

متاسفم

استارتر اصلا این رابطه هارو من درک نمیکنم و نمیدونم شوهرت از چی میترسه. بعضی مردا از این میترسن که ز ...

منم حرفم اینه بخدا مرد خیلی خوبیه ولی وقتی این حرفا رو ازش شنیدم به کل دلم شکست فک کردم منم باید با حسابوکتاب اون به زندگی نگاه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چطور میگفتم؟

دوستان کمکت کردن میگفتی با زبون خوش و ناز که من همسرتم شریک غم و شادیاتم شاید اینکارت فقط دل منو خوشحال تر از قبل کنه وگرنه من و تو نداربم و مااین زندگی رو با هزار زحمت به دست اوردیمو....

الان شما قانونه سهم زن خانه دار و زن شاغل رو تصویب کردی؟؟؟!!!!! همینه دیگه جامعه ی ما همش داره سهم ...

عزیزم متوجه منظورم نشدین شما

حرف من این همه طلبکاری استارتر 

جوری گفته انگار شوهرش میخواد قسطارو بندازه گردنش یا از زیر قسطا در بره اونم لج کرده

میدونم بحثش نیست گلم  میگم استارتر خیلی طلبکاره  بی سیاست  با طلبکاری گفته باید به ...

اخه این وامم رو پول طلاهای من تونست بخره اون موقع که بهم گفت پول طلاهاتو بده چرا نگفت ۶دانگ طلاها مال توئه الان برا من ۳دانگ ۳ دانگ میکنه

اخه این وامم رو پول طلاهای من تونست بخره اون موقع که بهم گفت پول طلاهاتو بده چرا نگفت ۶دانگ طلاها ما ...

خب افرین اینو بگو 

بگو منم کل داراییمو دادم که همون طلاهام بوده 

چرا یه ملت رو میندازی به جون هم😆

اره نتونستم بگم چون خیلی بد شروع کرد منم عصبی شدم

الان هم جمعش کن 

بگو هر وقت بگی بریم بزنم به نامت یا هرچی تو بگی 

ولی اگر به نامم میموند منم دلگرم تر میشدم به این زندگی 

دوس داشتم از ته دلت باشه ولی حالا که نیست اشکال نداره من و تو نداریم 

مهم اینه یه خونه داریم که زندگی قشنگمون رو توش ادامه بدیم

۴۰ تومن رو بانک وام میده اما خوب منم هرچند ناچیز ۵سال پیش طلاهامو فروختم دادم دست اقا

اهان.طلاهارو خودش خریده بود؟

بهرحال شما بزرگواری و چشم و دل سیریتو نشون دادی با این کارت بهش.انشاالله ک قدر میدونه🙏

شاغل که چه عرض کنم موسسه حقوقی دارم اما درآمد نداره فقط برا تجربه

توخودت حقوق خوندی

میدونی که...

مگر اینکه بزنی بنامش اما تا خدایی نکرده فوتت حق فروش خونه رو نداشته باشه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

عزیزم پا نشی قهر کنی سهمتو نگیری..شوهرت و به هدفش برسونی..واقعا ناراحت شدم واقعا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”