2777
2789

اول اینکه باید خدابخواد صلاحت باشه خواست خدا 100 درصده از خدا بخوایین، اما خب رژیم هم تاثیر داره حدودا  ۳۰ درصد

منم دوست دارم بچه اولم پسر باشه، لطفا منم راهنمایی کنید،شیش هفت ماه دیگه قراره اقدام کنم، از کی رژیم بگیرم و چجوری؟

چند نفری از اشناهای ما تحت نظر پزشک بودن یکیشون ۷ماه ولی بچه شون اونی که میخاستن نشد....منم دلم میخاد پسردار بشم...که دهن مادرشوهر عوًضی بسته بشه...دوتا دختر دارم همیشه تیکه مینداز باید حتما پسر داشته باشی ....وقتی بچه دومم بدنیا اومد.اومد خونمون نه نگاهی به بچه کرد نه تبریکی بهم گفت چند تا بسته خرما اوردم هرودز بخور حداقل بچه بعدی پسر باشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه باید خدابخواد صلاحت باشه خواست خدا 100 درصده از خدا بخوایین، اما خب رژیم هم تاثیر داره حدو ...

اون که صد در صد اول خدا دوم خدا 

من یه مدت طولانی رژیم گرفتم ولی باز اعتماد نکردم 

این ماهم آی یو آی تعیین جنسیت انجام دادم اونم نگرفت امشب پری اومد اون همه هم هزینه کردم این سری دیگه دیگه میخوام رژیم بگیرم هر چی شد شد توکل بر خدا ددکترم دارو میده میگه احتمالش ۸۰ درصده اونم امتحان میکنم 

چند نفری از اشناهای ما تحت نظر پزشک بودن یکیشون ۷ماه ولی بچه شون اونی که میخاستن نشد....منم دلم میخا ...

منم دو تا دختر دارم دختر طلاس ولی واسه خوشحالی شوهرم دوست دارم یه پسرم داشته باشیم خیلی دوست داره 

بعد از زایمان اول انداز یه عدس تریاک قورت بدین بچه های بعدی حتما پسر میشن

واااا مگه میشه میدونی شیرت چی میشه😑 البته من دقت کردم همه اونایی که اعتیاد دارن بچه هاشون پسره😁

واااا مگه میشه میدونی شیرت چی میشه😑 البته من دقت کردم همه اونایی که اعتیاد دارن بچه هاشون پسره😁

عه جدی.چ خاصیت داره مگه تریاک

چالش لاغری.وزن اولیه ۷۴قد .هدف اول ۷۰.هدف دوم ۶۵.هدف سوم ۶۰.من میتوانم....۹۹/۹/۳۰ من جایی هستم ک میخوام .....ان شاالله

اول اینکه فولیک اسید، ویتامین d و e  و c، آمپول تقویتی نوروبیون (بیشتر شوهرت تا خودت)،روز تخمک گذاری اقدام کنید،جوش شیرین و آب رو قاطی کنید قبل رابطه خودتو باهاش شستشو بده،شوهرت گرمیجات زیاد مصرف کنه، عرق کاسنی هرروز یه لیوان بخوره(امام علی گفته ۴۰ روز)، اسم محمد نیت کنید بذارید، شام قبل رابطه میگو بخورید، بعد شوهرت قهوه بخوره و یخ بذاره رو اونجا،شماهم موقع پریود پاها و کمرتو گرم نگهدار و کاچی و گرمیجات بخور، آجیل بخورید، لبنیات هم حذف کنید

بعد از زایمان اول انداز یه عدس تریاک قورت بدین بچه های بعدی حتما پسر میشن

چ خاصیتی داره تریاک مگه

چالش لاغری.وزن اولیه ۷۴قد .هدف اول ۷۰.هدف دوم ۶۵.هدف سوم ۶۰.من میتوانم....۹۹/۹/۳۰ من جایی هستم ک میخوام .....ان شاالله

من از یکی شنیدم به خالم گفته بود چرا بعد زایمان تریاک ندادی دخترات، خالمم گفته عمرا قورتش بدن اونم گفته بود حل میکردید توچایی چیزی اصلا نمیذاشتید بفهمه

والا خاصیتشو نمیدونم اما یکیو میشناسم هفت تا دختر داره به دختر هاش بعد زایمان تریاک داده همشو سه چها ...

اینم چیز جالبی هست