2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا دوس ندارم ب کسی بگم ....🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 76 پست
ا خب بیچاره نمیدونسته  چ توقعی داری دختر پدرته ها اون همه محبتش یادت نیس ی دادش یادته

من داشتم ظرفها رو میشستم همیشه تند تند کار می کردم کسی شک نکنه که حامله ام یه قابلمه اب بود خالی کردم که بشورم نگو دارو ریخته تو اب که روز جمعه کلشو بخوره فرداش بره نمی دونم چ ازمایشی بده یک عربده ای تو گوشم زد بغلدستم که مننننن قلبم افتاد کفه پام من چ میدونستم  تو اون داروئه....وای مگه ول می  کردددد

هنوز یادم میفته قلبم میلرزه

بعد بچم تا بره مدرسه حرف نمی زد من می گفتم به خاطره ترسه اون روزم بوده😐😐😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من داشتم ظرفها رو میشستم همیشه تند تند کار می کردم کسی شک نکنه که حامله ام یه قابلمه اب بود خالی کرد ...

بعضی از اتفاقا رو آدم نمیتونه فراموش کنه مخصوصا از کسی ک انتظارشو نداره 

بچه اولو چی انقدر با ذوق گفتی دلم واسه نی نی اول سوخت😂😂😂

خخخخخ واسه اولی ام انقدر هول بودم پنج ماه بعداز ازدواج اوردمش خخخخ الانم واس دومی هولم بعدهاهم واسه سومی  و...خخخخ عاشق دوران بارداری و نوزاد و بچه و مادری و .....هستم😍😍😍😍

من داشتم ظرفها رو میشستم همیشه تند تند کار می کردم کسی شک نکنه که حامله ام یه قابلمه اب بود خالی کرد ...

الهی 

برات ی خاطره بد مونده....پدرتو ببخش اون بیچاره تقصیری نداشته همه ما ی وقتایی از کوره در میریم ....برای اینکه خیالت راحت  بشه از دکتر بپرس

خودت باش   مگه خودت چشه   والا