2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا دوس ندارم ب کسی بگم ....🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 76 پست

اينايي ميگن زندگي خصوصيته ربطي نداره به بقيه واقعا تعريفشون از خصوصي چيه؟؟؟

اون بچه متعلق به تنها شما نيست كه عضوي از دوتا خانواده است كه وجودش به همه اونا ربط پيدا ميكنه

هر چه سريعتر بگيد بهشون چون حق دارن كه بدونن

خخخخخ واسه اولی ام انقدر هول بودم پنج ماه بعداز ازدواج اوردمش خخخخ الانم واس دومی هولم بعدهاهم واسه ...

اخی نازی 

بارداری پس؟؟؟خدا بهت ۷تا نی نی بده ایشالله همشون سالم و سلامتو تپل مپلی

خودت باش   مگه خودت چشه   والا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی  برات ی خاطره بد مونده....پدرتو ببخش اون بیچاره تقصیری نداشته همه ما ی وقتایی از کوره در ...

فراموش کرده بودم الان یوهو یادم اومد😃😍😍😍

پسرم رفت مدرسه خوب  شد ولی تا اون موقع من مردم😃😃😃

مرسی که باهام حرف زدی اروم شدم😃😃😃

اينايي ميگن زندگي خصوصيته ربطي نداره به بقيه واقعا تعريفشون از خصوصي چيه؟؟؟ اون بچه متعلق به تنها ش ...

فکر نمیکنم خوشحال شن پدرشوهرم همیشه ب شوهرم میگه همین ی بچه کافیه ،مامانم ک دیگه بدتر اصلا استقبال نمیکنن از بچه دوم 

@کایساkaisa  

ببخشید نمیدونم چرا نتونستم ریپلایت کنم 

خواهش میکنم مامان مهربون ک که فکر بچه اتی 😊😊

خداروشکر که حال گل پسرت خوبه 

سعی کن گذشته هارو بریزی دودور تو حال زندگی کنی وگرنه اعصاب خودتو بهم میریزی و ناخواسته روابطی ک میشه درست بشه بهم میریزه 

منم خوشحال شدم از هم صحبتی باشما 😊

فکر نمیکنم خوشحال شن پدرشوهرم همیشه ب شوهرم میگه همین ی بچه کافیه ،مامانم ک دیگه بدتر اصلا استقبال ن ...

اون قبل بارداریته عزیزم

ولی وقتی بفهمن الان تو دلت نینی داری خیلیم خوشحال میشن و بد برخورد نمیکنن

@کایساkaisa     ببخشید نمیدونم چرا نتونستم ریپلایت کنم  خواهش میکنم مامان مهربون ک ...

قربونت برمممم

عشقم من اصن کینه ای نیستم همه چی یادم میره ولی خواستم بگم من حاملگیمو به کسی نگفتم و دیگه هشت ماهگی م که همه باید میفهمیدن نفهمیدن تا خودم گفتم😄😄😄بعد یوهو یاده رفتاره بابام افتادم که باعث شددد بگم 😃بعد تا چند سال ذهنم درگید بود واقعا اون تو حرف زدن بچم تاثیر  داشت؟؟؟؟ 

قربونت برمممم عشقم من اصن کینه ای نیستم همه چی یادم میره ولی خواستم بگم من حاملگیمو به کسی نگفتم و ...

بله مشخصه خانوم مهربونی هستی 

نمیدونم حقیقتا اما فکر نمیکنم ب اون دلیل باشه