2777
2789
عنوان

بحث با همسر

276 بازدید | 8 پست

سلام دوستان بیایید تجربیات زندگی مشترکتون رو بگید چجوری با شوهرتون رفتار میکنید اخه من تازه ازدواج کردم زیاد تجربه ندارم امروزم بحث کردم با شوهرم 

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل زیاد بحث میکردم باهاش.۲سال عقد بودم ۲ ساد هم خونه دارم.اما بهش گفتم وقتی قهر میکنیم زود بیایم آشتی کنیم که طول نکشه.اونم قبول کرد.الان وقتی دعوامون میشه مقصر هر کی باشه یا پیام میده یا پیش قدم میشه.اون طرف مقابل هم قبول میکنه و سخت نمیگیره 

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤

بحث کردن داریم تا بحث کردن

ولی سعی کنید هم رو درک کنید احترام بزارین مشکلتون فقط برا خودتون باشه حدالامکان خانواده ها رو قاطی نکنین اولویت همدیگه باشین...مطمئن باشین ک گفتگو بهتر از همه چی جواب میده تو زندگی تیکه انداختن نباشه رک باشین...حرفاتونو تو دلتون نگه ندارین ک بشه یه دمل چرکی و بعدا سر باز کنه و گند بزنه به زندگی.. باورکن اینجوری مشکلات به حداقل میرسه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

مشکلاتتون رو با گفتگو حل کنید نه با دعوا 

وقتی عصبی هستین حرف نزنین 

به خانواده ها بی احترامی نکنین 

حرف از خونه خارج نشه 

اویزون هم نباشیم وشخصیت وکارای مستقل خودمون رو داشته باشیم 

زیادی فداکاری نکنیم 

قدم به قدم پیش بریم ومحبتای بی قید وشرط نکنیم که بعدش همون توقع ها رو داشته باشیم با خانوادش دوست باشیم وبا احترام رفتار کنیم اما صمیمی نشیم واز خودمون حرف نزنیم و اطلاعات ندیم .وقتی میری خونشون در حد متعادل کمک کن 

بیش از حد با کسی رفت امد نکنید 

دائما با مشاور وجلسات گروهی زوج ها در ارتباط باشید 

زیاد کتاب بخونید 

اطلاعات عمومی خوبی داشته باشید وقوی ومستقل باشید مردا از زنای از همه جا بی خبر خوششون نمیاد 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

تمیز ومرتب باشید به نظافت خونه وخودتون اهمیت بدید .ورزش کنید لباسای زیبا بپوشید ب پوستتون برسید 

غذاهای سالم درست کنید اما یک روز در هفته یا ماه هم به استراحت خودتون اختصاص بدید و با مرد مثل مادرش رفتار نکنید اجازه بدید کارای شخصیشو خودش انجام بده 

مهمون که دعوت میکنید ده جور غذا درست نکنید که بشه وظیفه 

با کسانی که بهتون بی احترامی میکنند رفت امد نکنید 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
مشکلاتتون رو با گفتگو حل کنید نه با دعوا  وقتی عصبی هستین حرف نزنین  به خانواده ها بی اح ...

مرسی عزیزم اطلاعات خوب و کاملی بود 

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓