2777
2789
عنوان

مهاجرت تنهایی

2270 بازدید | 33 پست

دختری  رو دیدن؛ خودش تنهایی مهاجرت کنه, بره ترکیه, کانادا یا آلمان؟؟

اونجا ازدواج کنه و از زندگیش راضی باشه؟

وقتی میبینم و میشنوم با کیا می پری, میفهم دوران با من بودنت اوج پروازت بوده😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه تحصیل دیدم تنهایی بره ولی اینجور که شما بگید نه ولی خوب سختی داره باید یمدت تو کمپ زندگی کنی

وای پناهندگی نه

نه اما دوست من سه ماه جلوتر از شوهرش رفته بود فرانسه.میگفت دارم از تنهایی دق میکنم

برارتحصیل رفته بودند

من يه دختر ميشناسم رفته اتريش واسه تحصيل و كار  اونجا هم با يه پسر اتريشي ازدواج كرده و راضي

وای چه خوب

اونجا آشنا داشت؟

حالا چرا اتریش؟

بله عزیزم اونجوری بهتره. پسرای خارجی هم ادم تر از ایرانی ها هستن. نمونه خاله ی من ک خوشبخت ترین بین ...

گلم در مورد خاله تون توضیح میدن اول از کجا شروع کرد

دوست من تنهایی رفتش هلند و رفت دانشگاه الانم ۳ سال با یه اقای هلندی ازدواج کرده شوهرش واقعا شوهر نیست فرشته اس مردای ایرانی خاک کفششم نیشن اینقدر که اقا و نجیب و باشعور و با شخصیت وضع مالیشم عالیه یعنی همه چیز تمام