من 8 هفته باردارم.از وقتی فهمیدم باردارم تا امروز رابطه جنسی که من بخوام ارضا شم نداشتیم.امروز الان که سه ساعتی از رابطه مون گذشته احساس کردم مایعی که ازم خارج شد یکم کدر و قهوه ای هست.یعنی اتفاقی افتاده؟😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
بايد صبر كني ببيني خداي نكرده لكه بيني پيدا ميكني يا نه
قلبش تشكيل شده
رفتي سونو ببيني اوضاعش چطوره ؟
خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
تا سه ماه نزدیکی نداشته باشید خطرناکه بذار بسلامت سه ماه اول بگذره بعد
اون لکه بینی هم شاید بخاطر جفتت باشه استراحت کن و کلا تعطیل کن رابطه رو تا بری سونو nt
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
نه عزیزم اروم باش منم داشتم این لکه بینی هست تا شب نهایتا تاصبح رفع میشه اگه نشد فردا برو دکتر برات شیاف مینویسه کلا قطع میشه اصلا استرس به خودت نده رابطه کامل هم تاپایان 3ماهگیت نداشته باش