2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی فکر

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 37 پست
صبح بهش میگم من عید بخاطر تو موهامو رنگ نکردم چون دستمون خالی بود بعد تو میخوای واسه اونا سکه بخری.ه ...

عزیزم اگه تاپیک های منو بخونی میبینی تغریبا ما یه جور مشکل داریم ولی مال من حادتره خیلی به خدا میلیون میلیون از دسترنج و پس انداز خودم واسه فامیل شوهر کردم اما امان از یه زره درک و شعور خانواده همسرم

هر جوری شده نزار بخره نمیخوام خونت دعوا بندازم خدا شاهده شاید بگی مثلا ۲۰۰ یا ۳۰۰ تومن ارزش دعوا نداره من چند بار کردم از این کارها تازه با پول حقوق خودم الان دور از جون شنونده مثل سگ پشیمونم بعدا بدتر میکنن باید از دهن خودتو بچت ببری بریزی تو شکم اینا

بگو اگه خریدی من نمیام باهات خودت تنها برو 

من جات بودم خیلی سرسنگین با شوهرم برخورد میکردم حالت قهر هر جور شده نزار بخره 

البته اصلا اسم مامانشم پیش نکش اصلااااااااا بدتر لج میکنه بهانه میگیره که تو به مامانم‌ توهین کردی

بگو من از فامیلت چی دیدم که تو بخوای از دهن من ببری بدی اونا         

پیش برو پشت سر خبری نیست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااینکه خیلی حرص میخورم اما خودم رو گاو نه من شیر نمیکنم توهین نشه خودم رو گفتم همه جا کادو دادی حا ...

والا میدونم ۵۰ یا حتی ۳۰۰ هم ارزش دعوا نداره اما من درکش میکنم اوایل منم کوتاه میومدم الان مادرشوهرم اینقدر پرو شده که میگه بیا سرویس طلایی که بابای خودت پولشو داده رو از طرف ما .حالا نه از طرف خودم از طرف خودشون. سر عقد کادو بدیم به خواهر شوهرت. دخترش.

از حرص داشتم می مردم تاپیکشم هست  

پیش برو پشت سر خبری نیست  
انقدر زبون نفهمه که حالیش نمیشه.فقط میخواد خودشو خوب جلوه بده پیش بقیه

اصلا به مادر شوهرت چه اشتباه کردی اگه صحبتی هم باهاش کردی مگر اینکه کنایه میزدی من که از فامیل شما چیزی ندیدم دلم خوش باشه

جوری رفتار کن که رئیس تویی و اون فقط یه همراهه هر تصمیمی که گرفتید اون هم باید تبعیت کنه فقط

امان از دست این مادرشوهرا داره کادو بده نداره دیگه جو الکی و کندن از زندگی پسر معنی نداره   

پیش برو پشت سر خبری نیست  
مادرشوهرت که کلا پرروهست اینکه درش شکی نیست

گلم انگشت کوچیکه مادر شوهر من نمیشه در پرویی سرویس ظلام رو به زور چند روز پیش از دستش نجات دادم   

پیش برو پشت سر خبری نیست  
عزيزم يه سوال با ٥٠تومن نه شما گدا ميشين نه اونا پولدار. فقط يه قضيه ميمونه، شايد خورده برده اي ...

نه گدا نمیشیم ولی دلم نمیخواد اونایش خودشون فکرکنن ما چقدر نفهمیم که همه جا کادو میدیم ولی کادو نمیگیریم.

من پدرشوهرم 30سال پیش فوت شده.خانواده ما و مادرشوهرم کلا 4نفریم!

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  
گلم ناراحت نشو، ولي انگار پدرشوهرت فوت كرده حالا با٥٠تومن اتفاقي نمي افته، بذار شما خوبه باشين. شايد ...

شوهرم گفته 50میده به مامانش که اون ازطرف خودش بده

ولی مادرشوهرم میگه علاوه براون 50تومن منو شوهرمم باید جدا کادو بدیم.بخاطراینکه حرص میخورم

اون کادوشو میده ولی من دلم نمیخواد ماهم کادو بدیم

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!