2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی فکر

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 37 پست
منم حرصم ميگيره خودشونو ب نفهمي ميزنن

دقیقا

عید اومدن خونمون رو دیدن میگن عههههه ما بعدا میایم واستون کیک میخریم  انگار ما کیک نخورده ایم

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح بهش میگم من عید بخاطر تو موهامو رنگ نکردم چون دستمون خالی بود بعد تو میخوای واسه اونا سکه بخری.ه ...

زیاد غرنزن بامهربونی وهمین جور ک دلش بسوزه باهاش حرف بزن راضی میشه 

به شوهرت بگو احترام گذاشتم حرمت نگه داشتم تا الانم هبچی نگفتم الانم هیچی نمیگم ازادی برو بخر وقتی دله خودت به زندگیه خودت نمیسوزه پس چه انتطاری میتونم داسته باسم ولی هر تصمیمی بگیری پشتتم هرچند خلافه نظرم باسه ولی دلم میشکنه و از چشمم میوفتی منم دیه دل نمیسوزونم همونطوزر که تو دل نمیسوزونی واسه زندگیمون 

وقتی یه هفته قبلش عروسی شما بود هیجی ندادن خی شما چرا بعدش 300کادو دادین؟الانم ببرید خب ببخشید میگن ...

شوهرم پدرش خیلی سال پیش فوت کرده

عموهای شوهرم گفتن تو کادو بده.چون مادرشوهرمم درآمدی نداره کادویی که ما دادیم برای دوتا خانواده بود

من جاتوبودم تنها ک شدی بامادرشوهرت میگفتم مامان اونا واس‌ماکاری‌نکردن دست ماام تنگه چرا باید بریم خو ...

انقدر زبون نفهمه که حالیش نمیشه.فقط میخواد خودشو خوب جلوه بده پیش بقیه

دقیقا عید اومدن خونمون رو دیدن میگن عههههه ما بعدا میایم واستون کیک میخریم    انگار ما کی ...

شوهرت خیلی خراج هست

از این به بعد هر چی پول داره بگیر خرج خودت کن نره به این و اون کادو نده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

عزيزم يه سوال

با ٥٠تومن نه شما گدا ميشين نه اونا پولدار.

فقط يه قضيه ميمونه، شايد خورده برده اي بدر شوهرت با عمو شوهرت دارن. شايد عموي شوهرت خيلي خوب كادو ميدن شايد واسه عروسي يكي از داداش ها يا خواهرتي شوهرت كادو خسلي خىب دادن، شايد جمعيت شوهر شما از جمعيت بچه هاي عموش بيشتره و هزارتن شايد ديگه.

اينجا ايرانه و كادو عروسي يه جورايي بازپرداخته، شااايد عموتون براي شخص شوهرتون جبران نكرده ولي به جاااششش بقيه جاها و براي بقيه افراد كم نذاشته. اينم يه احتماله، شما خبر نداري از روابطشون

گلم ناراحت نشو، ولي انگار پدرشوهرت فوت كرده حالا با٥٠تومن اتفاقي نمي افته، بذار شما خوبه باشين. شايد الان جبران كادوهاي قبلي رو يه جورايي از جشم شوهرتون مي بينن داري ميگي كه مادرشوهرتم درامد نداره بنده خدا

شوهرم پدرش خیلی سال پیش فوت کرده عموهای شوهرم گفتن تو کادو بده.چون مادرشوهرمم درآمدی نداره کادویی ک ...

پس مادرشوهرت تقلا میکنه شاید باز براخودش که شما باز کادوبدیداز طرفش