یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودم بچه که بودم قیافم مظلوم میزد ولی بسی کرم ریز بودم.یه بار پسر خالم اذیتم کرد منم وقتی خوابید از در اتاقش تا اشپزخونه پونز ریختم بنده خدا به فنا رفت😂😂😂😂😂😂😂😂تا سه روز پونز در میاوردیم از دستو پاش
من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇 تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
از درخت بلند توت بالا میرفتم ی روز پسر همسایه ک همسنمه گف باید بیای پایین منم گفتم مگه درخت توعه اومد از شاخه پایین تر مچ پامو گرف گف میری یا بندازمت پایین منم خواستم پامو بکشم از روی درخت افتاد حالا تا اون اومد بلند شه پسرای محلمون گرفتنشب من نرسه منم دو پا داشتم دوتای دیگم قرض گرفتم و فرار کردم
یبار با پسر خالم تنها بودیم حوصلمون سر رفته بود گفتیم چ کنیم چ نکنیم یادم اومد تو حیاطشون یه دیشویی داشتن ک چاهش گرفته بود یهو حس عنکش بودن بهمون دس داد گفتیم بریم یه کار سوپر قهرمانانه بکنیم بقیه بهمون افتخار کنن! خلاصه یه چوب نازک پیدا کردیم فرو کردیم هی تلاش کردیم ولی نشد ک نشد! خسته شدیم اومدیم تو خونه چوبم دست پسر خاله یهو چوبو تکون داد یه تیکه 💩 چسبید ب سقف!😂 دیگه نگم براتون از کتکای بعدش😂
این بود یه خاطره زیبا از من😂
تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤