2777
2789
عنوان

خاطرات فان طوریه بچگیامون

1466 بازدید | 40 پست

بچهاا بیاین خاطرها جالب و خنده دار طفولیتتون رو تعریف کنیید

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ مردم میزدم در میرفتم

از تو ایوون جیش میکردم تو حیاط😆

بینیمم با استینم پاک میکردم وای که چقد کیف میداد

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

بچه بودم برا مامانم نامه عاشقانه مي نوشتم 😍هنوز انگليسي بلد نبودم ميخواستم بنويسم آي لاو يو  نوشتم مامان عزيزم دبليو سي 😐😐يعني فقط همين دوتا واژه رو بلد بودم اشتباهي نوشتم با فارسي ههم نوشتم 😂😂😂

خودم بچه که بودم قیافم مظلوم میزد ولی بسی کرم ریز بودم.یه بار پسر خالم اذیتم کرد منم وقتی خوابید از در اتاقش تا اشپزخونه پونز ریختم بنده خدا   به فنا رفت😂😂😂😂😂😂😂😂تا سه روز پونز در میاوردیم از دستو پاش

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

از درخت بلند توت بالا میرفتم ی روز پسر همسایه ک همسنمه گف باید بیای پایین منم گفتم مگه درخت توعه اومد از شاخه پایین تر مچ پامو گرف گف میری یا بندازمت پایین منم خواستم پامو بکشم از روی درخت افتاد حالا تا اون اومد بلند شه پسرای محلمون گرفتنشب من نرسه منم دو پا داشتم دوتای دیگم قرض گرفتم و فرار کردم

در ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤩🤩🤩🤩

یبار با پسر خالم تنها بودیم حوصلمون سر رفته بود گفتیم چ کنیم چ نکنیم یادم اومد تو حیاطشون یه دیشویی داشتن ک چاهش گرفته بود یهو حس عنکش بودن بهمون دس داد گفتیم بریم یه کار سوپر قهرمانانه بکنیم بقیه بهمون افتخار کنن! خلاصه یه چوب نازک پیدا کردیم فرو کردیم هی تلاش کردیم ولی نشد ک نشد! خسته شدیم اومدیم تو خونه چوبم دست پسر خاله یهو چوبو تکون داد یه تیکه 💩 چسبید ب سقف!😂 دیگه نگم براتون از کتکای بعدش😂

این بود یه خاطره زیبا از من😂

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
سلام استارتر ببخشید اینجا سوالمو میگم. کسایی ک حلقه گرفتن برای اب کردن شکم پهلو خاستم بدونم دوران ...

عزیزم معمولا دو روز اول ورزش سنگین توصیه نمیشه منم فقط در حد نرم هستم اون چند روز

یبار با پسر خالم تنها بودیم حوصلمون سر رفته بود گفتیم چ کنیم چ نکنیم یادم اومد تو حیاطشون یه دیشویی ...

سوپر قهرمان تویی بقیه اداتم نمیتونن درارن

کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....                            
عزیزم معمولا دو روز اول ورزش سنگین توصیه نمیشه منم فقط در حد نرم هستم اون چند روز

ورزش سنگین ک ن فقط حلقه هس.

من احتمال بارداری دادم ولی بی بی نزدم.

دیشبم ک لک دیدم دیگه بیخیال شدم.

گفتم بدونم اول پریودی مشکلی بوجود نیاره

یبار با پسر خالم تنها بودیم حوصلمون سر رفته بود گفتیم چ کنیم چ نکنیم یادم اومد تو حیاطشون یه دیشویی ...

وای چقدر از این کارا کردیم😂😂😂😂😂الان دست کسی بهم بخوره یواشکی میرم میشورم

سوپر قهرمان تویی بقیه اداتم نمیتونن درارن

😂

من کل خاطراتم با همین پسرخالمه یدونه دیگه م هس ولی بچه نبودیم دبیرستانی بودیم😂

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤