2777
2789
چطوری عزیزم میشه ب منم توضیح بدی؟؟

تازه ما ۳نفریم اول ماه ی لیست مینویسم برای یک ماه خرید میکنم دیگع بعدش هیچی نمیخریم البته احتیاجم نداریم چون هر چی میخایم خریدیم بیرونم غذا نمیخوریم

تیکر یکسالگی تولد دخترم
تازه ما ۳نفریم اول ماه ی لیست مینویسم برای یک ماه خرید میکنم دیگع بعدش هیچی نمیخریم البته احتیاجم ند ...

عزیزم ما دونفریم...۲۵۰۰فقط خورد و خوراکمونه...با بنزین ماشین و اب و برق و اینا...

بازم کم میاد..

مصرف گوشتمون خیلی کمه،

صبحانه ام نمیخوریم جفتمون...

نمیدونم چرا پول ما برکت نداره🙁هرکاری میکنم نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریت موفقه چون نظم داره والبته یه همراه وهمدل به نام همسر

اره واقعا تو همه کاری از هم نظر میخوان الکی پول خرج نمیکنن به همه چیم میرسونن حتی بچه هاشو باشگاه هم ثبت نام میکنه زندگیشون برکت داره خودش همیشه میگه البته از همه نظر با اخلاق هستن زنو شوهر یه بارم نمیگه نداریم میگه هرچی بگی نداریم برکت میره منم به این اعتقاد پیدا کردم واقعا

ای حال نا معلوم آروم باش آروم