2777
2789
عنوان

بیایین مشکل منو حل کنید لطفا

172 بازدید | 37 پست

من یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی مهمون برام میاد اگه یه سری کارا که من بدم میاد انجام بده ازش خسته میشم و رفتارم تند میشه یا ممکنه چیزی بگم ولی وقتی مهمونا میرن غمگین میشم که اون کارا را کردم اصلا هم دست خودم نیست مثلا چند روز مهمون داشتم روز اخر بچه شون خیلی شیطنت کرد من اعصابم خورد شد سرد شدم باهاشون چند دفعه م تذکر دادم به بچه غیبت مامانه را هم پیش شوهرم کردم که عقلش نمیرسه بچه شو چطور کنترل کنه ولی از صبح که رفتن حالم بده و ناراحتم یه بغضی تو گلومه 

با اجازه استارتر جان عزیزان یه ختم صلوات برای امام جعفر صادق وحاجت روایی تمام بندها و فرج آقا امام زمان هستش تاپیک اخرمه لطفا شرکت کنید ممنون میشم انشالله خدا حاجت تون رو به خیر و خوشی بده 🙏❤️

خدایا مرسی که همیشه هوامونو داری 😍😘❤️

منم بعضی موقع ها همین جورم! 

تنها راهش اینه همون موقع که مهمون داری همش به خودت یاد اوری کنی اینا موقتیه و تموم میشه 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه همینطورن😐

اولش میگن چ بچه ای!!! چرا پدر مادرش جلوشو نمیگیرن!!

همین ک میرن میگن بچس دیگه! چ میفهمه!اشکال نداره!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
منم بعضی موقع ها همین جورم!  تنها راهش اینه همون موقع که مهمون داری همش به خودت یاد اوری کنی ا ...

همیشه همین طورم در مورد مهمونی که چند روز میمونه بعدش که میرن خیلی زجر میکشم ولی اون موقع که هستن انقد خشمم زیاده که حتی همش میگم باید با این قطع رابطه کنم  

این بر میگرده به اعصابت که ی خورده توانایی کنترلشو نداری  احتمالآ جاهای دیگم از زندگیت اینطور ...

در مورد مهمون که خیلی این مشکلو دارم .مثلا چه جنبه هایی؟

من خودم هیچی نمیگم همش مراعات میکنم ولی همین که برن دلمو خالی میکنم پیش شوهرم😁😅

خوش بحالت کاش منم بد رفتاری نمیکردم اخه خیلی ام زحمت میکشم ولی مثله گاو نه من شیر ده همه را هدر میدم 

همه همینطورن😐 اولش میگن چ بچه ای!!! چرا پدر مادرش جلوشو نمیگیرن!! همین ک میرن میگن بچس دیگه! چ می ...

نه بقیه تو دلشون میگن ولی من قشنگ نشون میدم نمیتونم چطور خودمو اصلاح کنم انقد بعدش غمگین میشم که حتی گریه میکنم

نه بقیه تو دلشون میگن ولی من قشنگ نشون میدم نمیتونم چطور خودمو اصلاح کنم انقد بعدش غمگین میشم که حتی ...

ن من شخصا با بچه برخورد میکنم😂😂

البته ن برخورد خیلی بد

فقط بهش اخم میکنم و میگم داره کار بدی انجام میده! جدی! ن حالت دعوا گونه!

توهم همین کارو بکن!!!! بجای عصبی شدن ب بچه یاد بده کاره بدی انجام میده!! نگو بچه بدی هستی!!! بگو کارت اشتباهه!!

اصلااااا هم ب پدر مادرش توجه نکن!! اگه یه ذره حالیشون باشه قبل تو جلوی بچه رو میگیرن!!

فقط سعی کن رفتار درست رو انجام بدی!! اینطوری دیگه عذاب وجدان نمیگیری!!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
اره کمی حالا چیکار کنم با اعصابم؟

وقتی شوهرت خونه نیست و مهمون نداری با خودت تمرین کن که هر چی پیش اومد ب خودت مسلط باش.و مواقعی که مهمون داری همش تودلت بگو بالاخره میرن 

من اگه خودم برم جایی اگه از بچمم خوششون نیاد متوجه میشم یا اگه باهاش برخورد کنن دیگه اونجا نمیرم چون فک میکنم دوس ندارن برم