2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس داشته نباش منم میومدم نی نی سایت ازسقط واینا میخوندم همش استرس نکنه قلبش تشکیل نشه واینا همین بلاسرم اومد وچندپیش بخاطر تشکیل نشدن قلبش سقط شد😢

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

از این فکرا نکن منمکتا زمانی لگد میزد و منکحس کردم‌همش میگفتم‌خبری از حالش ندارم‌خوبه؟قلبش میزنه؟خخخخخخ. تنها در صورتی رشدش متوقف میشه که قلبش دیگه نزنه اونم بعد از چند روز علائمی ایجاد میکنه برات پس از این فکر و خیالای الکی نکن و به جنسیتش فک کن که به زودی میفهمی نینیت چیه