2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حکم زنای محصنه سنگسار هست

ولی سنگسار خیلی وقت انجام نمیشه..نمیدونم به جاش چی حکم میکنن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

الان نه ولی 20 سال پیش اینکارو کرد ی نفر شوهرش نگهش داشت یکم با دعوا و کتک تمومش کردن ب خاطر بچه،البته زنه مقصر نبود خیلی کم سن شوهرش داده بودن عقلش نمیکشیده بیچاره

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
شما کاربری رو میشناسین که وکیل باشه تک کنین

والا نمیشناسم

ولی شماره مشاوره آنلاین دارم

اگر میخواهید بزارم...

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
ره بزار عزیزم

٩٠٩٩٠٧١٥١٥(تلفن ثابت)
٩۰٩٢٢٥٠٥٢(همراه اول)

هزینه ش چقدره میدونین؟

فکر کنم دقیقه ای ۱۰۰۰ تومان

تماس که می گیرید خودش اعلام میکنه قیمتش رو

روی قبض تلفن ماه بعد میاد

آره زن سابق برادرم . دو تا بچه رو گذاشت و رفت تقاضای مهریه و طلاق داد قبل از خوندن صیغه و ... مشخص شد جریانش چی بوده .برادرمم ولش کرد پیگیری نکرد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام