2777
2789
عنوان

بوی بد یخچال

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میشه آخه یکساله

برای من که شد

منتها ماه به ماه شدیدتر میشد

منم همه ی غذاهام یه بو و طعم بدی میگرفتن طوری که دور ظرف غذا کیسه میکشیدم

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

من حتی یخچال نو که خریدم نصاب که امدنصب کرد خودش اول داخل یخچالو سرکه اسپری کرد گفت بزارچنددفیقه بمونه بعد بادستمال پاک کرد ، گفت این تنهاراه ازبین بردن بوی نویی یخچال هست

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..

بنظرم اگه یخچال مشکل فنی نداشته باشه و با وانیل و زغال بوش برطرف نشه دلیلش جنس و مارک یخچاله

ببینید حتما ک خرید کالای ایرانی باکیفیت بهتره ولی خودتون قضاوت کنید

ابجی من۷ساله ک ی ساید دوو داره هیچوقت بونگرفته و همیشه مواد داخلش تازه و عالیه البته فریزرش کوچیک هست ک خب ربطی ب کیفیت کار نداره

دخترعمم ۵ساله ک دوقلوی اسنوا داره اکثرا با تعمیرکار سرگرمه دقیق نمیدونم مشکلش چیه

خواهرشوهرم۳ساله ک اسنوا داره و میگه موادغذایی برای مدت کمم توش باشن بومیگیرن و اینکه کلا یخچال بومیده

منم تازه عروسی کردم و سامسونگ دارم ک واقعا راضیم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

ی بخشی از بو شاید مربوط ب مواد غذایی باشه و سربسته گذاشتنشون و...

یا تمیزکاری یخچال و نظافت

ولی کیفیت یخچالم مهمه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷