2777
2789
عنوان

یعنی خاک بر سر من با اینکار هام

127 بازدید | 15 پست

مادرشوهرم دختر نداره من تازه رفتم سرکار از وقتی رفتم هر روز میگه خوشبحال خواهرم دختر داره دخترش از سرکار زنگ میزنه بهش و احوالش رو میگیره من دختر ندارم و فلان من دلم سوخت گفتم پیرزن طفلک گناه داره همش حسرت میخوره .سرکار تایم استراحتم خیلی محدوده همون  تایم محدود هم جای استراحت میام به ایشون زنگ میزدم یه حال و احوال کوتاه ازش میگرفتم حالا یه دو ماه گذشته میگه آره عروسم معلوم کارش چیه که مدام بیکاره  و همش زنگ میزنه و منو از زندگیم انداخته از وقتی شنیدم دلم میخواد خودم رو بکشم با این دلسوزی های بی جام 

خداحافظ نی نی سایت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسوده

قبلا از این دورویی ها نداشت ؟ که بشناسیش ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

پشمام واقعا .... این دیگه کیه 😂از این به بعد هر چی گفت ی گوشت در بگیر و یکی دروازهنهایت هفته ای ی ب ...

به خدا دارم آتیش میگیرم از وقت استراحت برای ایشون میزدم جوابم این شده

خداحافظ نی نی سایت

هیچ وقت واسه هیچ کس کاری از روی ترحم کاری خارج از عرف خارج از قاعده انجام ندهید حالا این درس شد برای ...

با یه حسرتی حرف میزد گفتم گناه داره 

خداحافظ نی نی سایت

حسودهقبلا از این دورویی ها نداشت ؟ که بشناسیش ؟

اره زیاد دو بهم زنی زیاد داشته و خیلی سعی میکرده من رو اذیت کنه من احمق دلم به حسرت تویه صداش سوخت خدا لعنتم کنه با این حماقتم

خداحافظ نی نی سایت

اره زیاد دو بهم زنی زیاد داشته و خیلی سعی میکرده من رو اذیت کنه من احمق دلم به حسرت تویه صداش سوخت خ ...

اینطوری نگو در مورد خودت

خدا رو شکر کن هنوز تو این روزگار این دلرحمی و مهربونی رو داری.... امیدوارم آدمهایی که ارزش محبت کردنت رو داشته باشند اطرافت رو پر کنن دیگه جایی برای این افراد نباشه

دیگه براش دلت نسوزه از این به بعد. ... ضرر رو اون کرد 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بهش بگو بخاطره اینکه میگفتی دحتر نداری و حسرت خواهرتو میکشیدی از استراحتم میزدم باهات تماس میگرفتم ح ...

بدتر میکنه یه حرفی دیگه میزنه که قلبم آتیش بگیره میشناسمش با این وجود اینکه می‌شناختم نمیدونم چیشد اینکارو کردم

خداحافظ نی نی سایت