2777
2789
عنوان

بوی بد یخچال

2457 بازدید | 24 پست

سلام خانمای با تجربه 

چیکار کنم یخچال برتینو خریدم یکساله از همون اول مواد غذایی رو که میذاشتم داخلش شدیدا بو میگرفت انقد شدید که من دلم نمیخواست ازش استفاده کنم میریختم دور 

به تمیزی یخچالم خیلی اهمیت میدم تمام مواد غدایی هم با ظروف میزارم

ذغال و وانیل و جو هم امتحان کردم چیکار کنم🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔😥😥😥😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم یخچالت چ شکلیه ولی برا خواهر شوهرم یه دکمه ای داره فعال میشه مخصوص همین که یخچال بوی بدی نگیره

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕

برای منم این اتفاق افتاد

یه لوله گاز یخچال از داخل یه ذره سوراخ شده بود خیلی کم

منم یه سال درگیر بودم هر چی غذا میذاشتم بو میگرفت باید می‌ریختم دور تا دیگه کامل گازش خالی شد توی اسباب کشی

تعمیرکار اومد گفت نشتی داشته الان دیگه بو نمیگیره غذا

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

از اینا ک گفته فقط برنجش داریم 😶

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

من هفته ای یه بار یخچالو میریزم بیرون طبقه هاشو میشورم خشک میکنم داخل یخچالم با مواد ضد عفونی کننده تمیز میکنم 

فریزمم دو هفته ای یه بار

یخچالایی که طبقه هاشون شیشه ایه خیلی زود بو میگیرن

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون