2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته با بچه ۱۴ ماهه تورو خدا خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 59 پست
مال من تقریبا میشه ۲۰ ماه به شدت بهم وابستس از الان تازه میگه مامان😐 برام دعا کن بچه اولت کی از پو ...

دختر من در حدی زیاد بود وابستگیش که تو بیمارستان واسه زایمان مامانم مجبور شد دخترم رو یواشکی آورد بیمارستان منو ببینه

بچه اولم رو دو سالگی از پوشک گرفتمش

دو سالگی از شیر گرفتم 

خیلی عاقله اولی

ولی دومی الآن دو سال و دو ماهشه اصلا همکاری تو پوشک گرفتن نداره

امشب دلم سوهت واسش نیم ساعت بازش گذاشتم جیش کرد رو فرش

بیچاره شوهرم شب کاره امشب صبح باید بیاد دو تا فرش رو بشوره

فدای دلت ان شالله  ممنونم خیلی لطف میکنی این روزا خیلی زود اشکم میاد خیلی محتاج دعام😔

اصلا نگران نباش ببین هر کس وقتی داره  سر زایمانمم برات دعا میکنم

هر اتفاقی تو زندگیم بیفته خدایا شاکرتم ممنونم❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فرشته رو خدا خواسته که اومده و یه خیر و مصلحتی هست مابی خبریم ازش گاهی یه سری چیزارو مافکرمیکنی ...

ممنونم خیلی کمکم کردین

اصلا نگران نباش ببین هر کس وقتی داره  سر زایمانمم برات دعا میکنم

فدات شم خیلی مهربونی

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
چقد بارداری ناخواسته زیاد شده هر موقع میام سایت یکی دو مورد میبینم انگار این قرصای ضد بارداری یکم مش ...

تداخل دارویی باعث میشه انتی بیوتیک مصرف کنی بی اثر میشه یا ی سری قرص

دختر من در حدی زیاد بود وابستگیش که تو بیمارستان واسه زایمان مامانم مجبور شد دخترم رو یواشکی آورد بی ...

خیلی سخت خدا بهمون صبر بده

تداخل دارویی باعث میشه انتی بیوتیک مصرف کنی بی اثر میشه یا ی سری قرص

آره اون که هست ولی من شنیدم ضعیفش کردن دوز دارو رو حالا چقد صحت داره نمیدونم

این نیز بگذرد...                                   
واقعا؟؟؟؟؟ همبازی بودین برای هم؟؟؟

بله، همیشه از زمانی که یادم میاد.... به نظر من فاصله سنی خیلی کم بیشتر برای مادر سخته به خصوص اگه کمک نداشته باشه. ولی بچه بزرگتر زیاد اذیت نمیشه. چون هنوز خیلی کوچکه و معنی حسادت را نمی فهمد. به شرطی که مادر با حوصله باشه و به بچه بزرگتر هم محبت کنه در توانش...

من ایران نیستم و اینجا اکثر مادرها دو یا سه بچه با فاصله سنی خیلی کم و در حد ۱.۵ سال دارند. علتش هم اینه:

۱. بچه ها در یک فاصله زمانی به دنیا میان و مادر می تونه سریعتر برگرده سر کار یا درسش

۲. مادر هنوز عادتش به شب بیداریها را داره و اذیت نمیشه زیاد

۳.بچه ها با هم همبازی میشن و وقت کمتری از پدر و مادر می گیرن

۴. در آینده، رفت و آمد به مدرسه و مهد و کلاس ها راحت تره.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بله، همیشه از زمانی که یادم میاد.... به نظر من فاصله سنی خیلی کم بیشتر برای مادر سخته به خصوص اگه کم ...

ممنونم گلم خیلی💖💖💖💖🌷🌷🌷🌷🌷👊🏻

ممنونم گلم خیلی💖💖💖💖🌷🌷🌷🌷🌷👊🏻

خواهش میکنم عزیزم. من تازه فهمیدم اشتباه کردم :) من و خواهرم فاصله سنیمون ۱۴ ماهه. یعنی من ۵ ماهه بودم که مادرم باردار شده...تازه من یک خواهر دیگه هم دارم  با اون هم سه سال و سه ماهه فاصله سنی دارم :) خلاصه که بچگی همیشه سه تایی ساعتها بازی می کردیم و بهمون خوش می گذشت...الان هم هر سه تامون تحصیلات دکترا داریم و در کارمون موفق هستیم.  

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خوش بحالت مبارکه

عزیزم من خیلی تو فشارم با مادر و پدر همسرم تو یه خونم کارایی خونه اکثرش روی دوش من 😳کسیم نیست کمکم کنه فقط خدارو دارم