2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته با بچه ۱۴ ماهه تورو خدا خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 59 پست
کاش عمق معنی امضاتو میفهمیدی یا فهمیدی و بهش ایمان نداری...

ممنونم یادم اوردی ولی

میترسم .... گاهی ترس ایمان خیلی ضعیف میکنه

هر اتفاقی تو زندگیم بیفته خدایا شاکرتم ممنونم❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه گلم به خدا توکل کن اگه مصلحت نبود نمی داد مطمئن باش بعد از زایمان بیشتر مراقبت کن عزیزم

قرص ضد بارداری مصرف میکردم خیلیم دقت میکردم ممنونن💖💖💖💖

اگه کلن قصد داشتی بچه دوم رو داشته باشی که چی بهتر از این عزیزم اتفاقا خیلی خوبه که تفاوت سنی کمی خواهند داشت پسرتونم مستقل تر بار میاد اینو از یه مادرکه بچه هاش 7سال تفاوت سنی دارن قبول کنید اصلا م نگران نباشید عااالیه و مبارک

انشالله خدا به همه منتظرا بده دامن همه سبز بشه گلم برات دعا میکنم

فدای دلت ان شالله 

ممنونم خیلی لطف میکنی این روزا خیلی زود اشکم میاد خیلی محتاج دعام😔 

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
 ممنونم یادم اوردی ولی میترسم .... گاهی ترس ایمان خیلی ضعیف میکنه

این فرشته رو خدا خواسته که اومده و یه خیر و مصلحتی هست مابی خبریم ازش

گاهی یه سری چیزارو مافکرمیکنیم شره و بعد میفهمیم چقدر خیر پشتش بوده

تا بدنیا بیاد پسرت نزدیک دوسالشه و خیلی شاید سخت بزرگ کنی اما خیلی بدرد هم میخورن و بعد خودت راحت میشی

وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت...
واقعا خوش به خالت مارم دعاکن الحمد الله بچه نعمته نگران نباش با هم‌بزرگ‌ میشن توکل کن به خدا

ممنونم از همتون نگرانیم از پسرم کوچولو گناه داره

من دقیقا دخترم دوسالش شد باردار شدم درکت میکنم البته شما سخت تره یکم کارت  اوایلش سخته ولی با ...

مال من تقریبا میشه ۲۰ ماه به شدت بهم وابستس از الان تازه میگه مامان😐

برام دعا کن بچه اولت کی از پوشک تونستی بگیری؟؟؟

من هم ۱۴ ماهه بودم، مادرم باردار شده بود. از سختیهای اون یکی دو سال اول خبر ندارم. ولی دوران کودکی ه ...

واقعا؟؟؟؟؟ همبازی بودین برای هم؟؟؟

اگه کلن قصد داشتی بچه دوم رو داشته باشی که چی بهتر از این عزیزم اتفاقا خیلی خوبه که تفاوت سنی کمی خو ...

مرسی که دلگرمی دادین ممنونتونم