bade_molaiem مدیر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 306 عنوان بارداری ناخواسته با بچه ۱۴ ماهه تورو خدا خیلی ناراحتم | مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 59 پست سلام پسر من ۱۴ ماهشه من الان ۴ روز از عادتم گذشته بی بی زدم دوتا خط افتاد مثبت بود چیکار کنم؟؟؟؟ نمیخوام سقط کنم ولی پسرم گناه داره خیلیییی هر اتفاقی تو زندگیم بیفته خدایا شاکرتم ممنونم❤❤❤ 1398/04/07 | 00:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bade_molaiem مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 306 کاش عمق معنی امضاتو میفهمیدی یا فهمیدی و بهش ایمان نداری... ممنونم یادم اوردی ولیمیترسم .... گاهی ترس ایمان خیلی ضعیف میکنه هر اتفاقی تو زندگیم بیفته خدایا شاکرتم ممنونم❤❤❤
بانوانیتا عضویت: 1397/09/17 تعداد پست: 1246 یعنی تفاوت سنیشون دقیقا ی ساله ؟ یعنی ۴ ماهش بود حامله شدی و ۵ ماهگی پسرت فهمیدی ؟ ۵ماه بود فهمیدم حامله ام...الان بزرگی۲سال ونیم کوچکی ۱۵ماهسه
bade_molaiem مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 306 خوش بحااالت کاش منم بیبی مثبت ببینم بزودی انشالله خدا به همه منتظرا بده دامن همه سبز بشه گلم برات دعا میکنم هر اتفاقی تو زندگیم بیفته خدایا شاکرتم ممنونم❤❤❤
bade_molaiem مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 306 مبارکه گلم به خدا توکل کن اگه مصلحت نبود نمی داد مطمئن باش بعد از زایمان بیشتر مراقبت کن عزیزم قرص ضد بارداری مصرف میکردم خیلیم دقت میکردم ممنونن💖💖💖💖 هر اتفاقی تو زندگیم بیفته خدایا شاکرتم ممنونم❤❤❤
پیپا عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 283 اگه کلن قصد داشتی بچه دوم رو داشته باشی که چی بهتر از این عزیزم اتفاقا خیلی خوبه که تفاوت سنی کمی خواهند داشت پسرتونم مستقل تر بار میاد اینو از یه مادرکه بچه هاش 7سال تفاوت سنی دارن قبول کنید اصلا م نگران نباشید عااالیه و مبارک
bade_molaiem مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 306 خدا رو شکر کن ۱۴ماهه پسرت..من ۵ماه بودم حامله شدم...و خدا بهمون صبر بده الان چند ماهت؟؟؟ هر اتفاقی تو زندگیم بیفته خدایا شاکرتم ممنونم❤❤❤
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1988 انشالله خدا به همه منتظرا بده دامن همه سبز بشه گلم برات دعا میکنم فدای دلت ان شالله ممنونم خیلی لطف میکنی این روزا خیلی زود اشکم میاد خیلی محتاج دعام😔 یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
realylovegod2 عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 425 ممنونم یادم اوردی ولی میترسم .... گاهی ترس ایمان خیلی ضعیف میکنه این فرشته رو خدا خواسته که اومده و یه خیر و مصلحتی هست مابی خبریم ازشگاهی یه سری چیزارو مافکرمیکنیم شره و بعد میفهمیم چقدر خیر پشتش بودهتا بدنیا بیاد پسرت نزدیک دوسالشه و خیلی شاید سخت بزرگ کنی اما خیلی بدرد هم میخورن و بعد خودت راحت میشی وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت...
bade_molaiem مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 306 واقعا خوش به خالت مارم دعاکن الحمد الله بچه نعمته نگران نباش با همبزرگ میشن توکل کن به خدا ممنونم از همتون نگرانیم از پسرم کوچولو گناه داره هر اتفاقی تو زندگیم بیفته خدایا شاکرتم ممنونم❤❤❤
bade_molaiem مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 306 من دقیقا دخترم دوسالش شد باردار شدم درکت میکنم البته شما سخت تره یکم کارت اوایلش سخته ولی با ... مال من تقریبا میشه ۲۰ ماه به شدت بهم وابستس از الان تازه میگه مامان😐برام دعا کن بچه اولت کی از پوشک تونستی بگیری؟؟؟ هر اتفاقی تو زندگیم بیفته خدایا شاکرتم ممنونم❤❤❤
bade_molaiem مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 306 کاش ماله منم این ماه دوتاخط بیفته..ای خدا انشالله بیفته گاه نمیشود که نمیشود گاه بی دلیل قرعه به نام تو میشود هر اتفاقی تو زندگیم بیفته خدایا شاکرتم ممنونم❤❤❤
بانوانیتا عضویت: 1397/09/17 تعداد پست: 1246 خدا بهمون صبر بده الان چند ماهت؟؟؟ الان بزرگی ۲سال ونیم کوچکی ۱۵ماه
bade_molaiem مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 306 من هم ۱۴ ماهه بودم، مادرم باردار شده بود. از سختیهای اون یکی دو سال اول خبر ندارم. ولی دوران کودکی ه ... واقعا؟؟؟؟؟ همبازی بودین برای هم؟؟؟ هر اتفاقی تو زندگیم بیفته خدایا شاکرتم ممنونم❤❤❤
bade_molaiem مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 306 اگه کلن قصد داشتی بچه دوم رو داشته باشی که چی بهتر از این عزیزم اتفاقا خیلی خوبه که تفاوت سنی کمی خو ... مرسی که دلگرمی دادین ممنونتونم هر اتفاقی تو زندگیم بیفته خدایا شاکرتم ممنونم❤❤❤
صفورا۸۶ عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 12852 چقد بارداری ناخواسته زیاد شده هر موقع میام سایت یکی دو مورد میبینم انگار این قرصای ضد بارداری یکم مشکوکن🙄🤔 این نیز بگذرد...