2777
2789
عنوان

بنظرتون ب شوهرم کمک کنم؟

195 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من دوماهه عروسی کردم،شوهرم روکش ماشین میدوزه ،سرکارش تنهاس هیشکی نیس ،منم تاحدودی بلدم، الان چن هفته هس ک میرم پیشش کارمیکنم دوتایی باهمیم‌،امروز جاریم زنگ زد گفت کجایی شب بیایید خونه ما شام،گفتم سرکاریم شوهرمم گفت بگو بعدا میاییم الان سرم شلوغه شبها دیرمیام،جاریم برگشت گفت ازمن ب تو نصیحت مردا لیاقت هیچیو ندارن تو تازه ازدواج کردی چرا ازالان انقدخودتو درگیرکارکردی

بنظرتون بازم برم سرکار یا ن

جاریت حرف اضافه زده😐

اون مرد الان شریک زندگیته 

هر پیشرفتی بکنه پیشرفت تو محسوب میشه 

چرا نباید برای پیشرفت خودت تلاش کنی؟

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلط کرد زنو شوهر تو همه چیز باید کمک دست هم باشنو پشت هم وایسن افرین به تو کار خوبی میکنی  خوشم اومد ازت👏👏👏👏

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

حرف جاریتو دایورت کن 

مرد باید لیاقت داشته باشه ک لابد شوهر جاریت لیاقت نداره

کار کن چه بدی داره

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
چه جاریه موزماری داری 

والا همون این دیده اینا دست بع دست هم دادن دارن تلاش میکنن پیش خودش گفته نکنه پیشرفت کنن ما عقب بمونیم بزار هنوز جوونه خام مخشو شست و شو بدم 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

چه جاری حسودی داری، ازش فاصله بگیر، اصلا به حرفاش اهمیت نده، من باشم، با شوهرم حرف میزنم به اندازه نصف یه شاگرد هم که شده برای من حقوق در نظر بگیره، سر ماه ازش حقوق بگیر، برو جلو جاریت پز بده حالش جا بیاد

راستشو بخواي حق با جاريته!!! حتي اگه كارم مبكني با شوهرت يكجا كار نكن بعد از مدتها ميفهمي چقد زندگيت يكنواخت و تكراري شده!!! اگع مجبوري بعش كمك كني كمترش كن نه اينكه هر روز باهاش بري و برگردي