2777
2789
عنوان

درد طرف راست شکم

59044 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

طرف راست شکمم از بعد عید تاحالا درد داره

دکتر زنان رفتم سونوگرافی داخلی انجام داد چیزی نبود .

بعد تحقیق کردم فهمیدم اون قسمت روده هست

رفتم متخصص گوارش

ازمایش برام نوشت

نرمال بود ازمایش

ولی اون درد هستش و اگر همون قسمت دستمو یکم خیلی کم حتی فشار بدم دردش بشدت زیاد میشه 

چیکار کنم کسی میدونه ممکنه چی باشه 

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 

اگه دست میزنی دردش زیادمیشه اپاندیس عزیزم

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم موقع دردش یخ بذار روش اگر دردش اروم شد اپاندیست درد میکنه  منم همینطور بودم موقع درد یهو ...

اپاندیسمو سالها قبل عمل کردم 

اگر اپاندیش نباشه سندرم روده تحریک پذیره منم این مشکل را دارم اما با قسمت چپ بدنم . ببینم یوبست یا اسهال نداری؟  نفق نداری؟فقط درد داری؟ داروی خاصی از داروهای افسردگی مصرف نمی کنی؟ 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
من یه سری رفتم دکتر .با عرض معذرت اسهال هم داشتم .گفت عفونت روده س .یه عالمه آمپول نوشت یه بار دیگم ...

من اسهال ندارم 

ولی احتمال میدم روده باشه 

ببین طرف راسته بعد دست بزارم تا پایینترشم درد میاد و میسوزه 

وای خدا 

اگر اپاندیش نباشه سندرم روده تحریک پذیره منم این مشکل را دارم اما با قسمت چپ بدنم . ببینم یوبست یا ا ...

عزیزم من از بچگیم یبوست دارم

و متاسفانه یکار اشتباهی میکردم روم نمیشه بگم

مجبور بودم

شلنگ رو میزاشتم دم مقعدم اب وارد میکردم 

و فکر میکنم فشار اب به رودم فشار اورده 😔😔😔

من اسهال ندارم  ولی احتمال میدم روده باشه  ببین طرف راسته بعد دست بزارم تا پایینترشم درد ...

ممکنه سنگ کلیه باشه البته من فقط دارم نقل و قول حرف های دکترم را می کنم دردش خیلی بده من دارم می کشم . ممتد یا قطع و وصل می شه ؟

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
خوب دیگه تحریکش نکن خودت

خوب نمیشه خوب الان ۴ ماهه دعا کن چیزی نباشه باید باز برم متخصص گوارش فکر کنم 😔😔

ممکنه سنگ کلیه باشه البته من فقط دارم نقل و قول حرف های دکترم را می کنم دردش خیلی بده من دارم می کشم ...

درد رو داره همش ولی دست بزنم وحشتناک میشه