2777
2789
همش بهش میگم استرس کارو خراب میکنه ولی داره بیچاره سکته میکنه

من یکی رو میشناسم درسش خوب بودا ولی واسه استرس 4 سال پشت کنکور موند من اصلااااااااااااا نمیخوام جوری بشه ک پشت کنکور بمونم میگفت سال سومی ک کنکور داده بغل دستیش یهو غش کرده   اینم از استرس خودشو باخته خخخخخخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندی جمع بندی کردی  من انسانی اما نخوندم زیاد😢😢

من اره خوندم یه ماهه دارم کنکور جامع میزنم و دوره میکنم دیگه .من از 8 تیر 97 شروع  کردم ولی مال ما درسایی مثل زیست و حفظیات شیمی دائم باید دوره بشن الانم دیگه دارم دوره میکنم

برا منم دعا کنیییییییید😢😢😢😢😢😢😢😢لطفا  ۶ روز دیگه کنکوره

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
میخوام برم کلاس زبان که تو ریدینگ و کلوز مشکلی نداشته باشم

کلاس زبان فایده نداره برا کنکور اگ میخوای ریدینگ و کلوزت خوب باشه باید خودت لغت زبان حفظ کنی و ریدینگ بزنی کتاب شهاب اناری خوبه ریدینگ کامپریهنشنش 

ریاضی هستین یا انسانی ؟

تجربی کاش ریاضی بودم

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
خب پس اشتباه کردی دیگه چون هفت روز مونده تا کنکور تجربی      

فایده نداشت خونواده فقط میگفتم تجربی برام دعا کنید خیلی عقم هدفم فرهنگیان یا پیرا پزشکیه