2777
2789

بچه ها داداشم داشت بیرون موتورشو درست میکرد مامانم بهش گفت بیا ناهار بخور اونم گفت نمیام دعواشون شد یهو دیدم مامانم شروع کرد فحش دادن و داد و بیداد رفتم بهش گفتم نکنید زشته منو شست گذاشت کنار بهم خییییییلی حرفای زشتی زد خوشو بیست تا سیلی زد با دستش کشید تو صورتم دقیق عین دیوونه ها خیلی دلم شکست  داغون شدم جلو شوهرم گفت مقصر همه دعواهاتون اینه دخترم بی عقله چجور تحملش میکنی.....گفت از خونم برو بیرون‌.منم چمدونمو بستم اومدم خونه مادرشوهرم حالا داداشم هی زنگ میزنه بیا...داغونم

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلو شوهرم فحش مرده و زندم داد.....گفت شیرین عقل بهم😭😭😭😭فقط سر این که گفتم صداتونو نبرین بالا آبرومون میره میگه تو پشت داداشتو گرفتی

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......

از نظر روحی سالمه؟ببخشید منظوری ندارم سواله واقعا

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اصلا نرو وقتی بری یعنی مجوز بی احترامی و سکوت در مقابلش رو به همه میدی
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

مادرم تو زندگی خیلی سختی کشیده اینو بهونه میکنه همیشه میگه حق با منه ‌..شوهرم همش برذم تاسف میخوره...بخدا  تن دلم خونه

دلخوری قبلی نداشته؟واینکه داداشت زنک میزنه برگردی خونه بابات؟؟

داداشم میگه مامان پشیمونه بیا😣ولی دلم آروم نمیشه