2777
2789
عنوان

با پدرشوهر بی ملاحظه چکار کنم😞

465 بازدید | 37 پست

نذری شله زرد داشتیم خونه مادرم درست کردیم و خونه پدرشوهرم بردیم روشو با شابلون های مخصوص تزیین کرده بودیم پدرشوهرم گفت انقدر که به اینا اهمیت میدی به دینت اهمیت بده😳( البته من چادریم و همیشه هم نمازمو میخونم و خودشون هم دیدن) قصدش فقط ناراحت کردن منه و همیشه یه همیچین حرف از دهنش درمیاد که اعصابمو خرد میکنه 

اوایل شوشو جوابشونو میداد اما الان کمتر شده منم دیدم هیچی نمیگه گفتم آقاجون دینمون هم عین همینه 

یعنی واقعا خسته شدم و خیلی حرص میخورم از دستشون درضمن من باردارم و وقتی حرص میخورم نگران نی نیم میشم😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینجور ادما هیچی نباید ببری باید ساده بری ساده بیایی تا پدر شوهر ساخت نزنه 😊

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
چه بد دهن اه اه واگذارش کن به خدا

همیشه یه همچین حرفی میزنه واقعا بدم میاد ازش و همیشه میگم ازش نمیگذرم شوهرم میگه میشناسیمش دیگه تو اهمیت نده به حرفاش آخه مییییشه اهمیت نداد؟

میگفتی همه چیز به حرف زدن نیست که!  همین که دل کسیو بشکنی ینی به دینت اهمیت نمیدی

هروقت میریم خونشون باخودم میگم بازم الان یه حرف مسخره تز دهنش درمیاد و اعصابمو خرد میکنه😥