2777
2789
عنوان

با پدرشوهر بی ملاحظه چکار کنم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 37 پست
نمیدونم چرا بزرگترامون انقد نپخته حرف میزنن  شمام میگفتی میدونین طعنه زدن تو دینمون گناه کبیرس ...

یه بار شوهرم گفت آقاجون هرکسی خودش میدونه و توکاریت نباشه برگشت گفت وظیفه منه که امر به معروف کنم اخه برادر من تو خودت باید هیچ گناهی نداشته باشی تا بتونی امر به معروف کنی رفته بود با داشتن چهار تا بچه یه زن دیگه گرفته بود ببینین کی داره مارو نصیحت میکنه اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه یه همچین حرفی میزنه واقعا بدم میاد ازش و همیشه میگم ازش نمیگذرم شوهرم میگه میشناسیمش دیگه تو ا ...

بگوی جای اینکه فکر دین من باشی..فکر قبرو کفنه خووت باش..صدا کلنگ قبرت داره میاد😐

گفتگوی تمدن ها سالهاست ک مطرح شده😐
همینو بهش بگو بگو اگر دینداری در زن دوم گرفتنه ما بی دین بمونیم بهتره

اونقدر حرف درمیارن که نگو خودشون به آدم طعنه میزنن الان من بیام یکی از اون حرفارو بزنم از من بدترش نیست

یه بار شوهرم گفت آقاجون هرکسی خودش میدونه و توکاریت نباشه برگشت گفت وظیفه منه که امر به معروف کنم اخ ...

توام میگفتی حاج اقا رو منبر میگف..ادمی ک امر ب معروف میکنه شرایط داره...هرکسی نباید امر ب معروف کنه حاااااجییییی

یه بار شوهرم گفت آقاجون هرکسی خودش میدونه و توکاریت نباشه برگشت گفت وظیفه منه که امر به معروف کنم اخ ...

بگو من از نحوه ی امربه معروف کردن شما خوشم نمیاد روم تاثیر عکس داره توروخدا منو زده نکنین از دین

پس دیگه شما وظیفه ی شرعی نسبت به من ندارین 

به نظر من بهترین کار اینه هرچی میگه بدون اینکه جواب بدی فقط بخند.اونم بلند از ته دل.ریسسسسه برو .بخدا جواب داده که میگم.ینی داری مسخرش میکنی .هرچی گفت و ادامه داد بازم بخند.اصلا هیچی نگو.واسه اینکه مسخره نشه دیگه هیچی نمیگه🤣🤣باید تمرین‌کنیا که حتی یه کلمه از دهنت نیاد بیرون و بتونی حرص دربیار بخندی..یواش یواش دق میکنه.خخخخ

😂 والا یه وقتایی اونقدر کفری میشم میگم کی از دست این راحت میشیم🙈

با شوهرت برید خونشون...بعد ب شوهرت تعریف کن ی اقاهه از همسایه های قدیممون اتقد ریاکاره..خودش همه جور کاری میکنه...ولی دیگرانم نصیحت میکنه..بگو اینجور ادما صاف میرن جهنم ایییش..بذا پدرشوهرت بشنوه😂😂😂

بگو من از نحوه ی امربه معروف کردن شما خوشم نمیاد روم تاثیر عکس داره توروخدا منو زده ن ...

گفتم قبول نمیکنه که یه بار شوهرم بهم یاد داد گفت هرچی گفت بهت بگو آقاجون به من گیر ندین لطفا منم اینو یه بار گفتم مگه میشد از زیر حرفشون تموم شد مادرشوهرم از یه طرف تپید بهم که به مرد گنده میگی به من گیر نده و خیلییییی حرفا 

خدا ازشون نگذره منکه همیشه میگم خدا خودش جوابتونو بده و خیلی وقتا هم بهم ثابت شده که جوابشونو گرفتن