2777
2789
عنوان

بیاین میخوام یه چیزی تعریف کنم نظربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 143 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من درجوابش هیچی نمیگم ولی تابلو ناراحت شدم وساکت سخته بیخیالی بخدا خسته شدم ازبس که برای گناه نک ...

خب نباید ناراحتی خودتو تابلو کنی به هر حال با شرایطی که داری نمیتونی ولش کنی پس باید باهاش کنار بیایی که زندگیت خراب نشه و ارامشت برگرده درسته سخته ولی به هر حال بهترین راه حل همینه چون حتی اگه باهاش صحبت کنی دوباره اون ماجرا زنده میشه و نبش قبر میشه پس بهتره خودت این ماجرا رو برای خودت هضم کنی 

عزیزم واقعا حساسی ب نظرم اصلا حرفش تیکه دار نبوده

بنظر من ک بود البته حق هم داره خب اگ این اتفاق برای همسرت میافتاد استاتر توچکارمیکردی ؟ باور میکردی ب اسونی؟ معلومه ک ن 

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
آره سعی کردم خودم دست به سرش کنم وگفتم زنگ نزنه ومن متاهلم و شوهرم رو دوس دارم درهمین حد

بیخیال بابا کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد کسی خودشون زده به خوابو نه. مردی به زنش اعتماد نکنه و بدونه خیانت کرده باهاش میمونه؟؟؟؟؟ چقد ساده ای فقط میخواد روش مانور بده که یه جاهاییش به دردش بخوره و تو کوتاه بیای و همیشه استرس رفتنش داشته باشی

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
یکبار بگو چرا انقد نیش و کنایه میزنی؟ خیلی جدی و اروم بگو انقد نیشو کنایه نزن بیا حرف بزنیم. خستم کر ...

یه بار گفتم منظورت چیه چرا باغچه کهنه رو بیل میزنی اون قضیه تموم شده و توم قبول کردی من کاری نکردم حالا چی میگی چرا متلک؟گفت من منظوری نداشتم و اصلا نمیخوام بحث ۳سال پیش رو بکنیم تواگه خیانت کرده بودی الان اینجا نبودی خونه بابات بودی

یه بار گفتم منظورت چیه چرا باغچه کهنه رو بیل میزنی اون قضیه تموم شده و توم قبول کردی من کاری نکردم ح ...

خب خدا امواتت رو بیامرزه.مردا انقد بخشنده نیستن اگه یه هزار درصد احتمال خیانت میداد الان  به قول خودش خونه بابات بودی. دیگه به رو خودت نیاااار اصلا و ابداااا حالا مگه چقد فیلم خیانت پخش میشه تو برو هر جا بحث خیانت بود عادی برو سروقت یه کاری 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
یه بار گفتم منظورت چیه چرا باغچه کهنه رو بیل میزنی اون قضیه تموم شده و توم قبول کردی من کاری نکردم ح ...

پس بیخیال حالا تو باغچه رو بیل نزن و بگذر حتی اگه متلکی گفت. 

بیخیال بابا کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد کسی خودشون زده به خوابو نه. مردی به زنش اعتماد نکنه و بدو ...

اینم حرفیه شاید از روی سادگی میخواد اینجوری منو بترسونه و شایدم میترسه من خیانت کنم چون خیانت زیاد شده وهمیشه میگه چقد خیانت زن شوهردار زیاد شده

از دوست داشتنه زیاده ،فکر اینکه یکی میخواسته به زنش نزدیک شهر ناراحتش میکنه،اینو دوست داره فراموشی ب ...

نه بخدا خیلی متلک های دیگه م میزنه انگار باور کرده من خیانت کردم وخودشم بزرگواری کرده بخشیده

من یه عادتی دارم به نظر خودم خوب نیس،من هراتفاقی برام بیفته زود به شوهرم میگم،مثلا اگه من جای استارتر بودم همون اولش گفته بودم

همین چن روز پیش یکی از درسامو افتاده بودم کلی با خودم نبرد زدم تا تونستم بهش نگم😕

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اینم حرفیه شاید از روی سادگی میخواد اینجوری منو بترسونه و شایدم میترسه من خیانت کنم چون خیانت زیاد ش ...

بگو خدا مرگشون بده که میتونن به مردشون خیانت کنن اونم مردی که شبو روز براشون زحمت میکشه خیلی جدی بگو ریششون بخشکه پا نگیرن از مادر اصلا این زنارو باید سنگسار کرد. 

مردا اصلا چیزی یادشون نمیره  یادمه یبار بهش گفتم ازت متنفرم  روز شبش شده بود ازم متنفری؟ ...

واییییییی توروخدا این چیزارو نگو یه وخ میره اجراش میکنه ایییییییییییییی😖😖😖😖😖

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
نه بخدا خیلی متلک های دیگه م میزنه انگار باور کرده من خیانت کردم وخودشم بزرگواری کرده بخشیده

خب باشه بذار فرض کنه بزرگواره