کسی بوده قبل از زمان تخمک گذاری اقدام کرده باشه و حامله شده باشع؟؟؟توروخدا بگید من تخمدان پلی کیستیکم دیروز کیت گذاشتم منفی بود ولی دیگ خسته شدمو اقدام کردم بنظرتون حامله میشم؟؟دیشب شب ۱۱از سیکلم بود😞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله تا 5 روز قبل از تخمک گذاری اقدام کنی احتمال بارداری هست عزیزم من خودم روز بعد از اتم ...
آخه من مشخص نیس تخمک گذاریم کی باشه چون نامنظمم ولی ۲ دوره پروژسترون خوردم دوره اول بعد از ۱۰شب پری شدم دوره دوم ک اخرین دوره بود ۱۱ روز جلو انداختم این میتونه نشانه خوبی باشه؟؟
هععععی خواهر بابا بخدا خسته شدم دیگ.اصن غذام شده یه کفگیر😪
ورزش های هوازی مهمتر از غذاست و سالاد حتما ، اگر باشگاه نزدیک خونتون هست حتماااااا برو اگر نیست حداقل روزی ۱۰۰ تا طناب و ۱۰۰ تا پروانه بزن ، نتیجش فوق العاده ست
من شوهرم دختر دوس داره ولی خودم پسر☹الان تقریبا ۲ماهی هس کلسیم و منیزیمو محدود کردم مصرف سدیم و پتاسیم رو خیلی زیاد کردم همش موز و غذاهای نمکی میخورم.دیشبم قبل اقدام توت فرنگی خوردیم و با جوش شیرین شستشو دادم بنظرتون امکان پسردار شدن هست؟؟حتی اگ قبل تخمک گداری باشه