2777
2789
عنوان

خانووووماااا بیاید یه لحظه😞😞😞

441 بازدید | 79 پست

کسی بوده قبل از زمان تخمک گذاری اقدام کرده باشه و حامله شده باشع؟؟؟توروخدا بگید من تخمدان پلی کیستیکم دیروز کیت گذاشتم منفی بود ولی دیگ خسته شدمو اقدام کردم بنظرتون حامله میشم؟؟دیشب شب ۱۱از سیکلم بود😞

...

بله تا 5 روز قبل از تخمک گذاری اقدام کنی احتمال بارداری هست عزیزم  من خودم  روز بعد از اتمام پری اقدام داشتم و باردار شدم

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تا 5 روز قبل از تخمک گذاری اقدام کنی احتمال بارداری هست عزیزم  من خودم  روز بعد از اتم ...

آخه من مشخص نیس تخمک گذاریم کی باشه چون نامنظمم ولی ۲ دوره پروژسترون خوردم دوره اول بعد از ۱۰شب پری شدم دوره دوم ک اخرین دوره بود ۱۱ روز جلو انداختم این میتونه نشانه خوبی باشه؟؟

...

خدا از دهنت بشنوه😘انشالله ک منم بشم

انشاالله عزیزم

من شوهرمم مشکل تحرک اسپرم داشت

بعد یه سال و نیم اقدام مرتب نشد

یهو با یه بار اقدام اونم نه زمان تخمک گذاری باردارشدم

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
یه شب درمیون اقدام داشته باش ، از الان روضه نخون دختر 😂😂 منم پلی کیستیکم ، ورزش کن ، سالاد هررر شب ...

هععععی خواهر بابا بخدا خسته شدم دیگ.اصن غذام شده یه کفگیر😪

...

هععععی خواهر بابا بخدا خسته شدم دیگ.اصن غذام شده یه کفگیر😪

ورزش های هوازی مهمتر از غذاست و سالاد حتما ، اگر باشگاه نزدیک خونتون هست حتماااااا برو اگر نیست حداقل روزی ۱۰۰ تا طناب و ۱۰۰ تا پروانه بزن ، نتیجش فوق العاده ست 

من شوهرم دختر دوس داره ولی خودم پسر☹الان تقریبا ۲ماهی هس کلسیم و منیزیمو محدود کردم مصرف سدیم و پتاسیم رو خیلی زیاد کردم همش موز و غذاهای نمکی میخورم.دیشبم قبل اقدام توت فرنگی خوردیم و با جوش شیرین شستشو دادم بنظرتون امکان پسردار شدن هست؟؟حتی اگ قبل تخمک گداری باشه

...

ورزش های هوازی مهمتر از غذاست و سالاد حتما ، اگر باشگاه نزدیک خونتون هست حتماااااا برو اگر نیست حداق ...

باشه چشم من ک همه چیو امتحان کردم اینم روش😅

...