2777
2789
عنوان

عینکی های عزیز یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لنز میزارم. رنگ چشمام روشنه تو افناب اذیت میشم . لنز مشکی طبی میگیرم همیشه ام تو چشممه 😂😂😂

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
نمیدونم والا هرکی یه چیزی میگه ولی از موقعی که رفتم دکتر مثل تلقینم شده میرم بیرون اذیت میشم یا ...

ببین نسخه ات رو ببر یه عینک فروشی بگو چشم من چیه

خیلی مهمه ادم بدونه چشاش استیگمات یا دوربین و نزدیک بین

نمیدونم والا هرکی یه چیزی میگه ولی از موقعی که رفتم دکتر مثل تلقینم شده میرم بیرون اذیت میشم یا ...

پس مثل من دور بینی شاید۔منم از دور تی وی رو ابری میدیدم اما با عینک فول اچ دی میبینم۔بیرونم نمیزنم۔اگہ نزنی چشمات ضعیف تر میشہ و نمرہ ش میرہ بالا۔

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
دکتره گف تغییر نمیکنه دیگه ☹️☹️

خب پس مشکلت چیه؟؟

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
اگه دور باشه که نمیبینم😁جاهای مهم، مثل عروسی ها که میخوام درست ببینم همه چی لنز میزارم

ميگن لنز بزارى بعدا نميتونى عمل كنى درسته؟

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
یه سوال دیگه با تغذیه و این چیزا درست نمیشه نه؟؟

نه با هیچی درست نمیشه

بیشتر ارثی

من تا پونزده شونزده سالگی چشام عالی بود

همیشه عقده عینک داشتم 

یهو هفده سالگی ضعیف شد

برا من که ارثی از طرف خانواده پدری

خب الانم دارن میگن بعضیا نزنی میره بالا اصن نمیدونم چیکار کنم

چندسالته ؟

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
نه با هیچی درست نمیشه بیشتر ارثی من تا پونزده شونزده سالگی چشام عالی بود همیشه عقده عینک داشتم&nb ...

وااای دقیقا مثل من، من مثه عقاب بود چشمام انقدر تیز بود الان ۱ سال اینجوری شده اصن از وقتیم رفتم دکتر افسرده شدم