2777
2789
عنوان

عینکی های عزیز یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 63 پست

نزنی نمیره بالا 

اگه بزنی چشمت عادت میکنه مجبوری هی بزنی که چشمات گود میشه 

برو لنز طبی بگیر

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ھردو ۲۵/۔ بودن نزدم یکی شد ۵/۔ اون یکی ۷۵/۔۔دورو نگاہ میکردم خستہ میشدم الان میزنم راحت از دور نگاہ میکنم خستہ ام نمیشم۔شما چی ھستی؟ھمیشہ کہ نمیخوای بزنی۔فقط مواقع لزوم۔اگہ نزنی چشمت ضعیف تر میشہ

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

منم دکتر گفت نیم نمیخواد بزنی

بعد کنکور یه عالمه رفت بالا

به حرف دکترا اعتباری نیست

بعد خودش گفت ممکنه تا چهار هم بره بالا

ولی من مرتب زدم و دیگه بالا نرفت خود دکتر میگفت چون مرتب میزنی بالا نرفته

الان شماره چشم پایینم عمل میکنن؟ میگن بعد زایمان عمل کنین چون برمیگرده

من دوبار زایمان طبیعی کردم  ...

قبلشم لیزر کردم ... ولی چشمام عالین هداروشکر فشار زایمان تاثیر بدی نذاشت ...

منم چشام مثل توعه ولی نمیزنم یه مدت میزدم چشام عادت کرده بود، بدون عینک همیشه یه چی کم داشتم ولی ا ...

بعد وقتی میری بیرون اذیت نمیشی ؟؟ که کسی رو با فاصله تار ببینی؟؟

چیزی نگفت اهاا راستی اینجوری گفت که یکیش ۱ یکیش ۰/۷۵ هرکدومم ۰/۵ ضعیفه 😐 نفهمیدم اینو😂

چشم پزشکا که معمولا زیاد صحبت نمیکنن

من تنها کاری که دکتر میکرد میگفت مثلا چشم راستت بیست و پنج صدم ضعیف شده ولی فعلا نمره عینکو بالا نمیبرم که هی عادت کنه با همین چند سال سر کن

بزنی نزنی میره بالا

ربطی نداره

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
منم ھردو ۲۵/۔ بودن نزدم یکی شد ۵/۔ اون یکی ۷۵/۔۔دورو نگاہ میکردم خستہ میشدم الان میزنم راحت از دور ن ...

نمیدونم والا هرکی یه چیزی میگه ولی از موقعی که رفتم دکتر مثل تلقینم شده میرم بیرون اذیت میشم یا چهر ها رو از دور تار میبینم

اگه پول دارى و سنت بالاى ٢٢ و زير ٤٠  برو عمل كن

تا شماره چشم ثابت نشه عمل نمیکنن

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️