2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه سقط شده؟

164 بازدید | 28 پست

سلام من دیشب ترشحات قهوه ای دیدم.امروز نزدیک ظهر اگه بینی داشتم.رفتم دکتر برام شیاف نوشت.با سونو و تکرار ازمایش بتا.سونو چیزی نشون نداد اصلا.گفت اثری از بارداری نیس.

ازمایش بتا هم فردا مشخص میشه.ولی خونریزی دارم.

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يعنى چى اثرى از باردارى نيست ساك باردارى هم نبود؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
اگه حالت پریودی شده اره متاسفانه منم اولش لک بو بعد شد خون رقیق

موقع استراحت در حد دو قطره وقتی ببخشیدا میرم دستشویی زیاد میاد.

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین
يعنى چى اثرى از باردارى نيست ساك باردارى هم نبود؟

نه.گفت زوده هنوز

نه.گفت زوده هنوز

خب پس صبر كن چند هفته هستى ؟ بتا بره بالا خوبه 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
اره اگه زیاد شده و خون قرمز شده سقطه دلتم درد میکنه؟نوارت ببخشیدا اما نباید خیس بشه اگه شد سقط شده

اره خون قرمز هس.مشخصه تازه هس.