2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه سقط شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 28 پست
چندهفته ای عزیزم؟سعی کن جزدسشویی اصلا پانشی هر۱۲ساعتم شیاف بذار

هفته پنج.شیاف یکی ظهر یکی هم شب موقع خواب میذارم.اصلا بلند نمیشم.

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دقیقا مثل پریودی اما باشدت بیشتر چون مطمین نیستی اصلا تکون نخور نشاسته بخور خونریزی قطع میکنه تکو ...

چجوری بخورم؟

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین

هفته پنج.درد ندارم.بتا اولم44بود.دکتر گفت اگه بتا زیاد سد تا1000رفته احتمال سقط کمه

چجوری بخورم؟

نشاسته بریز رو اب ته نشین که شد اب روشو بریز بیرون با شکرو شیر قاطی کن بزار روگاز شعله کم و مرتب هم بزن میپزه .بده کسی برات درست کنه خودت ذره ای تکون‌نخور فقط استراحت 

چجوری بخورم؟

نشاسته بریز رو اب ته نشین که شد اب روشو بریز بیرون با شکرو شیر قاطی کن بزار روگاز شعله کم و مرتب هم بزن میپزه .بده کسی برات درست کنه خودت ذره ای تکون‌نخور فقط استراحت کن

خیلی حال روحیم بده.فقط گریه.صلوات میفرستم فقط.

خدا هرچی صلاح بدونه

فقط از خدا میخوام بچه سالم بده بهم.

همه اینقد خوشحال بودن برا بارداریم.

خیلی حال روحیم بده.فقط گریه.صلوات میفرستم فقط.

ببین من در حال مرگ بودم از درد بعد پنج سالم بود اما راضی باش به رضای خدا اینقدر به  بچم وابسته بودم براش قصه میگفتم هر روز صدقه میدادم دعا براش میخوندم وقتی رفت خودم و شوهرم انگارجوون بیس ساله از دست داده بودیم‌باید میدیدی اما حتما خدا چیزی میدونست که ما بیخبربودیم 

ببین من در حال مرگ بودم از درد بعد پنج سالم بود اما راضی باش به رضای خدا اینقدر به  بچم وابسته ...

منم مثله شما بودم.من بعد سه سال.

شوهرم ناراحت بخاطر من هیچی نمیگه.