2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من کارمندم....الان تعطیلم و در حال استراحت...پسرم خیلی اصطراب گرفته...هیچ جا نمیره بدون‌من... ...

میترسه 

پسر منم از دو سالگی ترسو فهمید 

قبلش نمیدونست 

خودش میرفت تنهایی توالت حتی با لامپ خاوموش الان با لامپ روشنم میگه آدو داره اونجا 

هربچه ای متفاوته من مرخصی زایمانم که تموم شد تا دو ونیم سالگی پیش خانوادم بود روزای اول یکم ناآروم بود دیگه خودش میرفت الانم مهد میره از روز اولشم مشکلی نداشتم خیلی راحت رفت پیش بقیه بچه ها....

👫👰👨👪🌄
میترسه  پسر منم از دو سالگی ترسو فهمید  قبلش نمیدونست  خودش میرفت تنهایی توالت حتی ...

والا استارتر نمیخوام بترسونمت ولی شخصا از این موجودات خیالی که بچه ها میبینن وحشت دارم، چند تا ماجرای بد شنیدم

بچه ها معصومن ممکنه دیدشون بازتر از ما باشه

براش دعا بگیر همراهش باشه شاید ترسش ریخت، تو خونه هم چند جا آیت الکرسی بذار

والا استارتر نمیخوام بترسونمت ولی شخصا از این موجودات خیالی که بچه ها میبینن وحشت دارم، چند تا ماجرا ...

یعنی موجودی واقعا میبینه 

خیلی با هم صمیمی بودن ی ماهه ازش میترسه 

حتی براش بشقابم میزاش سر سفره 

میگف آدو بزرگه بشقاب بزرگ میزاش 

هربچه ای متفاوته من مرخصی زایمانم که تموم شد تا دو ونیم سالگی پیش خانوادم بود روزای اول یکم ناآروم ب ...

خوش بحالتون واقعا

پسر من خیلی وابسته بود

از هشت ماهگی ک گذاشتم خونه‌مامانم تا دوماه نااروم بود

بعد خوب شد ...اما از بعد عید ک دوسال و دوماهش شده خیلی بدقلق شده....

سلام دوستان

درمان اضطراب جدایی و اضطراب اجتماعی کودک وبالا بردن اعتماد به نفس کودکان باید توسط متخصص روانشناسی کودک و تحت نظر ایشون انجام بشه

یه ویدیویی از خانم دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک دیدم که لینکشو براتون میزارم امیدوارم مفید باشه

کارگاه درمانی در کلینیک سعادت آباد خانم دکتر انجام شده

رزرو وقت ایشون09128398588

https://tamasha.com/v/5R8Go

هر پدر و مادری بعد از دیدن نشانه‌های اضطراب در کودکان خود، به دنبال راه‌های کاهش آن می‌گردند. بر اساس تحقیقات انجام شده بیش از یک سوم والدین اذعان می‌کنند که فرزندانشان تحت اضطراب فوق العاده زیادی قرار دارد. شما اضطراب را در کودک‌تان به صورت کج خلقی، گریه‌های مداوم، کناره گیری از کارهای روزانه، بدگویی در مورد خودش و یا حتی سردرد، دل درد و دیگر علائم رفتاری مشاهده می‌کنید. اما چطور کودکان در سنین پایین دچار چنین اضطراب‌هایی می‌شوند

اختلال اضطراب جدایی در کودکان چیست؟ احتمالا برای شما هم پیش آمده است که خواسته‌اید برای کاری بیرون بروید، اما با کج خلقی و گریه شدید کودکتان مواجه شده‌اید. حال سوال اصلی این است که آیا این اتفاق و وابستگی فرزندتان به شما طبیعی است؟ و اینکه نحوه برخورد صحیح با کودک در چنین شرایطی چگونه باید باشد؟ اضطراب جدایی در کودکان بین سنین 12 تا 18 ماهگی طبیعی می‌باشد ولی این نوع اضطراب در کودکان سنین بالاتر به عنوان یک اختلال روانی تحت عنوان اختلال اضطراب جدایی شناخته می‌شود که نیازمند درمان است. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا جواب بسیاری از سوال‌های خود در زمینه اختلال اضطراب جدایی در کودکان را دریافت نمایید. 

من خیلی تعریف دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان را از دوستان شنیدم

مخصوصا تیم ایشون که فقط تخصصشون کودک و نوجوانه و مراجع بزرگسال را قبول نمیکنند. 

این یعنی مراجعاتشون زیاده و کارشون عالی برعکس کلینیکهای دیگه که از کودک تا کهنسال مراجع قبول میکنند بدلیل مراجع کمی که دارند . و درنتیجه بازدهی کمی هم دارن چون روانشناسی علم گسترده ای هست و تو سنین مختلف تخصص خواص خودشو میخواد.

رزرو وقت کلینیک مرزداران

۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸