2777
2789
نه بخدا..اگر این تاپیک‌واسه مردا بود قطعا شوهرای ما با شوهر تو حسادت میکردن..والا چی از خدا میخو ...

شوهر من به شوهر خواهرم حسادت ميكنه چون درامد خواهرم دوبرابره شوهرشه و يك ريال واسه خودش خرج نميكنه سالها خواهرم كار كرده خونه و زمين و ماشين همه به نام شوهرش 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
خیلی باحالین شما🤣🤣🤣🤣

چرا؟؟؟

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یچیز بگم بریزید سرم😬 ولی توروخدا ناراحت نشیدا منظورم به قران به هیچکس نییییست ولی من دیدم کلا کسا ...

اره دقیقا. من از وشوهرم میگیرم ولی میدونی کجا خرجش میکنم و پس انداز میکنم..خیلی خوشش میاد بهم‌بیشتر میده..ولی دیدم یه سریا که عقده پول دارن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خو مقایسه میکنه دیگه به نظرم .چون میدونست وضع مالی مون خوب نیست 

اعتماد بنفست رو ببر بالا 

اگه هم حرفي زد بگو اگه ميخواستم ازخواسته هام چشم پوشي كنم كه شوهر نميكردم و ميموندم خونه بابام 

بگو من زنتم و حالا هركي منو ميبينه ميگه زن فلانيه نميگه دختر بابامم 

پس تا ميتونم به سر و وضعم ميرسم تا جلو دوست و دشمن تو رو سرفراز كنم 

یچیز بگم بریزید سرم😬 ولی توروخدا ناراحت نشیدا منظورم به قران به هیچکس نییییست ولی من دیدم کلا کسا ...

عزیزم آخه این چه حرفیه میزنی شما ب خودت نگاه نکن ،دوست شوهر من داره میره خواستگاری  برا همون دختر پولدار ای چشم سیر هیچ کدوم پسند نمیکنه میدونی چرا ؟؟چون تو همون جلسه اول خواستگاری از سفر خارج و طلای فلان و مهریه فلان حرف میزنم حالا پسره هم پولدارهههه ها ولی قبول نمیکنه خسیسم نیست ولی میگه نمیخام همچین دخترایی رو ولی مامانش دختر پولدار و هم سطح خودشونو میخاد

حرف زدنتون خیلی بامزس .. رک و بی پرده حرف میزنید به دلم میشینه

فدات عزیزم.

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
حدس میزدم. اخه قضیه واسه پاییز و زمستون اون موقع زیاد تو تاییکا بودم دیگ کلا چند ماه سرم گرم مراسم ع ...

اون موقع ها رو یادمه اره...ولی چهرت یادم نی...😑☹تومنو یادته..؟

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡
اعتماد بنفست رو ببر بالا  اگه هم حرفي زد بگو اگه ميخواستم ازخواسته هام چشم پوشي كنم كه شوهر نم ...

مرسی عزیزم .این پیشنهاد خوبی بود 

بله حق با شماس 

اما به هرحال يه زن به خيلي چيزها نياز داره 

مثل اپيلاسيون ، كرمهاي ضدلك يا ضدچروك يا يه ضد آفتاب 

نميشه كه بخاطر اينكه نشون بده چشم و دلش سيره از نيازهاي اوليه اش بزنه 

بنظرم پول تو جيبي ماهيانه خيلي خوبه در صورتيكه درست و بجا خرج شه و البته بفكر جيب شوهرش باشه