2777
2789
اگر بقیه هزینه هات با خودته و اینو فقط واسه خود خودت میده که بدم نیست ولی اگر مجبوری واسه چیزای ضرور ...

همه چی با خودمه فقط برا عید ی مانتو و شلوار و کفش گرفت ولی دیگه لوازم آرایش و لباس زیر و لباس تو خونه و خیلی چیزا ی دیگه که خودتون میدونید با منه آروم میگم آخه متوجه نمیشه😤😁

من شیشصد میریزه ب کارتم 

سیصدم وام خونگی دارم پولشو میده میشه نهصد 

کارت خرجی خونه ام دست خودمه کلا دو تومنم تو اون میریزه 

اما خو من وجدانی از خرجی خونه برا خودم بر نمیدارم😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها چجوری از شوهراتون پول میگیرید .من تازگی ها فقط ۴۵ تومن یارانمو ازش میگیرم.  میگم پول به ...

وقتی میگه از پول رو خونه بردار ۱۰۰ الی ۱۵۰ بردار برو یه لباس بخر بگو باشه چشم‌برداشتم.

سر‌ماهم اگر‌کم‌بیاد خودش میذاره روش..اینجوری کنی پول جدا بهت میده ک مخارج خونه قاطی نشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چون خرج نميكني  سريع تا صد تومن رو ريخت برو يه لباس خوشگل يا چيزي كه لازمته رو بخر و اومدي خون ...

فقط بلده پولاشو خرج مامانش اینا کنه بره به درک من که بمیرم منت پولشو نمیکشم

میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستید
من خودم شوهرم کلا ۲میلیون حقوقشه اونم یه تومنش میره جای قسط وام

واسه منم همينه 

اما هرماه سيصد رو ميريزه 

ماهي كه بيشتر داشته باشه چهارصد يا پونصد 

به عادت و ذاتشون بستگي داره 

البته منم سواستفاده نميكنم جاهايي كه لازمه خرج ميكنم مثلا گاهي براي دكتر و ازمايش 

حواسش هس هميشه ماه بعد جبران ميكنه و هزينه هايي كه كردم رو واريز ميكنه 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
بچه ها چجوری از شوهراتون پول میگیرید .من تازگی ها فقط ۴۵ تومن یارانمو ازش میگیرم.  میگم پول به ...

یه نظرم از اول هرجور رفتار کنی عادت میکنه. 

من از دوران دوستی خرجم زیاد بود 😂😂😂

من ک خودم شاغلم🤔 حقوقمم از شوهرم بیشتر نباشه کمتر نیست🤔هیچوقتم ازش نخاستم ماهیانه یا حالا هرچی بهم بده هرچیم دوس دارم خودم میخرم پولامم پس انداز میکنم چیزای بزرگ میخرم با کمک طوهرم ولی موندم چجوری خانمای خانه دار از شوهرشون توقع دارن ک ماهانه بهشون پول بده؟😬🤦🏼‍♀️مگ هرچی لازمه نمیخره ک توقع حفوق هم دارید؟گناه دارن بابا تک و تنها تو این گرونی کار میکنن انقدر خانماشون متوقعن

من عجیبم یا بقیه نمیدونم والا😐بریزید سرم🤭

حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢
من ک خودم شاغلم🤔 حقوقمم از شوهرم بیشتر نباشه کمتر نیست🤔هیچوقتم ازش نخاستم ماهیانه یا حالا هرچی بهم ...

چقدر بادرکی آفرین من خونه دارم توقع دارم کلی پول واسم بریزه

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
وقتی میگه از پول رو خونه بردار ۱۰۰ الی ۱۵۰ بردار برو یه لباس بخر بگو باشه چشم‌برداشتم. سر‌ماهم اگر‌ ...

خوب اجازه ندارم . چجوری بگم پول هست ولی اجازه خرج اضافه ندارم .شوهرم کاسبه پول همیشه توی خونه هست .

ولی پولی که برا خودم باشه بهم نمیده تازه بخام چیزی هم بخرم مانتو یا هرچی باید اجازه بگیرم گیسو😥

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹