2777
2789
من یبار حرف زدم نزدیک بود ترور بشم 😂😂😂 از اون پس راجبه چیزای مالی هیجا حرف نمیزنم😄😆

تو هیچی نگو 😂😂😂ترور میشی واقعا 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌تاپیک بکارت نخوندم..ولی اولین چیزی ک به ذهنم اومد بکارت بود.خخخ

؛)))))))) خوبه تنها نیستممممم

نمیدونم چرا انقدر تاپیک با موضوع بکارت زیاد شدهههههه رو ماهم تاثیر میزاری

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

من چیزی و میگیرم واسه خودمه

.۰ تا ۱۰۰ هزینه هام با خودشه..اون پولم واسه خرجای اضافه خودمه و پس انداز

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من ۱۰۰ میریزه به حسابم . فقط پول اصلاح صورتم با خودمه ماهی بالا۵۰۰هم خرجم میکنه مافعلا عقدیم . ولی تقی به توقی میخوره خرج میره بالا میگه ۱۰۰نمیفرستم کارتت ولی باز میفرسته البته با بحث😀

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خودت چرا انقد کم؟

من خودم شوهرم کلا ۲میلیون حقوقشه اونم یه تومنش میره جای قسط وام

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
خوش به حالتون من خانه دارم و اصلا نمیدونم چرا روم نیس به شوهرم بگم پول بریزه برام ماهی ۱۰۰تومن برام ...

چون خرج نميكني 

سريع تا صد تومن رو ريخت برو يه لباس خوشگل يا چيزي كه لازمته رو بخر و اومدي خونه كلي ذوق كن جلوش 

بعد روز شماري كن واسه ماه بعد 

بگو ميخوام فلان چيز رو بخرم صدو پنجاه تومنه و ... و 

هرماه تكرار كن 

كم كم كه عادت كرد بهش بگو بيشتر بده 

😁😁😁

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

بچه ها چجوری از شوهراتون پول میگیرید .من تازگی ها فقط ۴۵ تومن یارانمو ازش میگیرم. 

میگم پول به خودم بده .میگه پول توی خونه هست پول جدا چیه بدم 

ولی بچه ها از پول توی خونه فقط برا خونه یعنی خورد خوراک خرج میکنم 

.سیاست ندارم چیکار کنم؟؟

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹