2777
2789
عنوان

شما چی میگید به پسرتون وقتی ...

365 بازدید | 42 پست
سلام پسرم 4 ماهشه وقتی میخوام نازش کنم بهش میگم پسر گلم عشق مامان شیرینی مامان عسل مامان نبات مامان.چیزه دیگه به ذهنم نمیرسه.آخه شوهرمم همینارو تکرار میکنه.شما چی میگید یه بچه هاتون
فقط به پسر؟ حرفای قشنگی میزنی همون حرفیو بزن که از دلت میاد دلم خواست ببینم نی نی تو
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به دخترام میگفتم امیدم پاره تنم جیگرم . . .
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من همه چیزایی که تو گفتی می گم اما تا یه چیزی نگم دلم خوب آروم نمیشه....بهش میگم دونه انارم..انار دون دونم اخه عاشق انارمثمره وجودم ..عشق...عمرم....نفسم به نفست بنده....فدات بشم ..کلا بصورت رگباری اینرارو میگم
قضاوت نمیکنم.... تا قضاوت نشوم....
من براش میخونم همه دخترا تو کفتن تو کف بلوز و شلوارتن! یا براش میخونم هیراده آقا بوده تک گل باغا بوده خوشگل و آقا بوده. کلا همیشه من و همسرم یا بهش میگیم قند و عسل یا آبنبات.
عشقم پسرم😘😘😘
پسرم تاج سرم گل پسرم عشق مامان نفس مامان وقتی گیج شده ومیخوادبخوابه نازش میکنم وباهاش حرف میزنم میگم توبهترین ثروت مامانی دوست دارم مردباشی بزرگ بشی تومهربونی میدونم تومردی تواقایی توبهترین مردروی زمین میشی یه روزی بعدشم بوسش میکنم تابخابه
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
الی جون اره نسترننن خخخخخخخخ