2777
2789
عنوان

شما چی میگید به پسرتون وقتی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 42 پست
پسر پسر دارم من قند و عسل دارم من یه دونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من شیکر و شیکر دارم من جیگل و جیگل دارم من آقا پسر دارم من و....... همیییییینطوری هی واسش ردیف میکنم
به جز از علی نباشد به جهان گره‌گشایی / طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه شعرم خودم گفتم خوشگل قشنگ مامان مست وملنگ مامان پسرزرنگ مامان
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
نسترن هر چی اون لحظه به ذهنمون برسه خخ نه من کلا خیلی خشک و عبوسم ولی یهو ذوق بکنم یه چیزایی مسلسل وار میگم بیشتر هم فشارشون میدم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
رفته بودم زایمان بچه دومم زیر سرم فشار بودم بی درد بعد از یه اتاقی هی صدای قربون صدقه میومد یه خانمی با صدای پیر، همش قربون صدقه میرفت کوچولو ، دستتو بیار جلو عزیزم خوشگل فسقلی تپلی . همش میگفتم خدایا این کیه بعد دقت کردم دیدم بچه های تازه به دنیا اومده مردمو داره لباس میپوشونه با هر کی یه جور حرف میزد به یکی میگفت بداخلاق گریه نکن به هر کی یه چی اینقدر خوشم اومد ازش
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
آره شیوا.تو بیمارستان .دختر من رو از ریکاری از بغلم گرفتن بردن لباس تنش کنن اتاق بقلی اینقدره نازش میکردن ازش تعریف میکرد خیلی از این ماما و پرستارا و بهیارای خوش اخلاق که معمولا با سابقه هم هستن خوشم میاد خداحفظشون کنه خیلی به آدم روحیه میدن
اتفاقا من دیروز داشتم به پسرم می گفتم , شکلات مامان , عسل مامان , نبات من , ... بعد برگشته میگه : دنت مامان ( عاشق دنت پسرم !!)
من امسال میخوام خوب باشم , میخوام بهتر باشم , صبورتر و آروم تر .... خدایا کمکم کن یادم نره.