2777
2789
عنوان

شما چی میگید به پسرتون وقتی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرم نفسم سنجد مامی کنجد مامی فقسل مامی دختر باباش ستاره زندگیم قشنگ خانوم جوجه طلای مامان همش با باباش براش میخونیم: یگانه نارگیله......... به یاد از جناب خان مامان بزرگ همسری بهش میگه: بره من

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

عشقولی من جیگر طلای مامان... خوشگل بلای مامان چش چاله ای باباشم بهش میگه چش تیله ای اخه چشاش شبیه این عروسک چشم تیله ای هاست

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

نفسم. همه کسم. وجودم. هستیم. مرد فردا. مایه افتخارم بچم انقد مایه افتخاره هر جا میرم میگن خدا به دادت برسه
زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
ببخشیدا ولی من خوشم نمیاد در بدترین شرایط روحی به بچه توهین بشه... اون مادری رو که به قیافه بچش توهین میکنه رو میخوام بزنم
زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
داشتم ناز میکردم پسرمو بهش گفتم فلبم واسه تو میزنه ییهویی باباش خندید آخه همیشه به باباش اینو میگفتم.ییهویی اومد رو طبونم گفتم نا مامان قلبم واسه بابا عیسی میزنه همه نبغام واسه تو میزنه .. شوشو اومد ماچم کرد خخخخخخ