2777
2789
عنوان

نامزدم گفته میخواد فک کنه

230 بازدید | 23 پست

حدود دوهفتس رفتارش سرد شده دیروز میگفت حرفای نیش دار میزنم گفت باید به خلاق و رفتارش فک کنه خودشو واسه من تغییر بده گفت به وقتش میاد سراغم چن روز میخواد فک کنه از همه چی دور باشه

من روز به روز پیشرفت میکنم و بهترین ها در انتظار من است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا عاقله ک نامزدی واسه شناخت همه و تصمیم ب اینکه میتونی زندگی کنی یا نه اگر نه ک همون نامزدی جداشی بهتره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اصلاااااا سراغش نرو  ادما یه جاهایی نیاز دارن تنها باشن نیاز دارن با خودشون خلوت کنن اگ سراغ ...

تا چن وقت ؟

دیشب زنگش زدم پشت خطیش بودم بعدش خاموش کرد دلم براش تنگ میشه

ایشالله ک برمیگرده خودتو ناراحت نکن فکرتم مشغول نکن ولی متوجه هر رفتاری ک میکنه بشع خیلی خوبه

سرویس طلاموهم سفارش دادم میگه حرفای کنایه دار میزنم در صورتیکه ایطور نبودم چن وقته رفتارش سرد شده بود

تا چن وقت ؟ دیشب زنگش زدم پشت خطیش بودم بعدش خاموش کرد دلم براش تنگ میشه

هیچوقت محبت بیجا نکن 

اون الان از زیادی محبتت سیر شده.

نمیخام بدبین باشم و بگم با کس دیگس 

چون منم الان همینو از نامزدم خواستم .بخاطر مشکلات بینمون بهش گفتم دیگه تمومه ولی خب میدونم دوباره میاد سراغم ولی حداقلش اینه ک چن روز تنهام میتونم بیشتر فک کنم و ب خودم اجازه بدم فکرم رها باشه.نمیخام سرزنشت کنم ولی یکم سیاست داشته باش برای جذب ی مرد با دست پس بزن با پا پیش بکش .تا براش ناز کن ینی یه جوری ک فک کنه و بترسه ک از دستت میده واسش همیشه نباش برو تفریح و عشق و حال نذار بفهمه ناراحتی.