2777
2789
عنوان

نامزدم گفته میخواد فک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 23 پست
هیچوقت محبت بیجا نکن  اون الان از زیادی محبتت سیر شده. نمیخام بدبین باشم و بگم با کس دیگس&nbs ...

اصلا سیاست ندارم میشه توخصوصی برام بگی چه کنم

من روز به روز پیشرفت میکنم و بهترین ها در انتظار من است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورش اینه میخواد بهم بزنه؟

نه حتما..شایدم خیلی ایده آل برگرده..خوبه که میخواد با عقل فکر کنه و خودشو تغییر بدا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
سرویس طلاموهم سفارش دادم میگه حرفای کنایه دار میزنم در صورتیکه ایطور نبودم چن وقته رفتارش سرد شده بو ...

از فکره اقایون ب این راحتیا نمیشه سردراورد 

شایدم خدای نکرده پشیمون شده 

سرویس طلاموهم سفارش دادم میگه حرفای کنایه دار میزنم در صورتیکه ایطور نبودم چن وقته رفتارش سرد شده بو ...

ببین هسر منم تو دوستی یه بار چنین حرفی زد و من نابود شدم..رفت ولی یه آدم دیگه برگشت..فکر بد نکن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

عزیزم ببین خودت ک چه اتفاقی افتاده بهت میگه چن روز تنهام بذار احتمال زیاد همون محبت بی جا و زیاده.تو رابطه محبت کردن نصف نصفه مثلا اگر شما پنجاه درصد همسرتونو دوس داشته باشید ایشونم ۵۰%دارن اگر ۵۰شما بشه هفتاد درصد ایشون شمارو سی درصد دوست خواهند داشت پس همه چی ب تعادله.سعی کن پرروش نکنی متوقع بارش نیاری.اگر بهت میگه میخام تنها باشم دیگه سراش نری تا خودش بیاد.حتی اگ مدتها طول بکشه چون حساب کار از همین الان دستش میاد ک این دختر منت کشی نمیکنه و کم کم خودش پا پیش میذاره

خودتو مشغول کن برو تفریح و ی جوری نشون بده ک بدون اونم خوشحالی اونجوری میفهمه وابستش نیستی و دلش تنگ میشه.حرفای غمگین کننده نزن هرگز و نشون بده شادی.محلش نذار زیاد بذار ده بار اون اول پیام بده یه بار تو.از صدتا منت کشی نود و نه تاش مال اون باشه یکیش مال اون.زن نازه مرد نیاز.اگر جای دختر و پسر تو رابطه عوض شه فاتحه اون رابطه خونده شدس

خودتو مشغول کن برو تفریح و ی جوری نشون بده ک بدون اونم خوشحالی اونجوری میفهمه وابستش نیستی و دلش تنگ ...

وای برعکس شده بود من همش زنگش میزدم زیاد اس نمیده پس دیگه نرم سراغش خودش میاد

من روز به روز پیشرفت میکنم و بهترین ها در انتظار من است