2777
2789
عنوان

دوران گند نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 74 پست
عزیزم دنبال بهونه ایا 😂میگم ۶ سال نامزد بودم یک ساله عقدم  . اونوقت ک نامزد بودیم همه میگفتن ه ...

موافقم کاملا باهات ولی دوران نامزدی واسه مسائل ریز ریز بقیه که درست میکنن تلخ میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نامزدم بنظرم اصلا بد نیست اما حس گنگ مجرد و شوهر داری یکم عجیبه البته شوهر ک نیست چون نامزد ...

من ده ماهه عزیزم یعنی چند روز دیگه میشه ده ماه. منم همین حساش رو میگم دیگه😅

خوبه گفتن نداریم به من گفتن داریم ولی چون نامزدی تشکر نکرد مامانت که ما اومدیم وسیله بله برون آوردیم ...

از ادمای پرووو وقدر نشناس متنفرم ,رفتارای زشت خودشونا نمیبینن فقط از دیگران توقع دارند

خدایا خودت محافظ دخترنازم باش
از ادمای پرووو وقدر نشناس متنفرم ,رفتارای زشت خودشونا نمیبینن فقط از دیگران توقع دارند

دقیقا اینا مخصوصا خواهر محترمشون همین بود😅 الانم به من توهین کرده دری وری گفته من به خاطر مادر پیرش که ازم خواهش کرد ازش عذر خواهی کردم ولی بازم از رو نمیره میگه نه من حرف نزدم تو حرف زدی 😑😒😅

دقیقا منم هفت خان و رد کردم و هنوزم دارم رد میکنم یه خاهرشوهر دارم زندگیم و سیاه و کبود کرده کثافت ا ...

فقط واگذارش کن ب خدا مطمئن باش عدالت خدا نمیذاره حقت ضایع شه عزیزم تا به کاراش فکر کنی اوضاع همینه حالتبهتر نمیشه

ب فکر زندگی خودت باش برنامه بچین برای آینده نذار شیطون از طریق اینجور ادمها بهت پیروز بشه! یه سطل زباله تو خیالت بذار آدمهای سنگدلو و بیمعرفتو بنداز توش درشم ببند دیگه بهشون فکر نکن تا آرامش پیدا کنی

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊