2777
2789
عنوان

دوران گند نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 74 پست
خب دیگ بذار مرز دوسالگیو رد کنی چنان غمباد بگیری ولی هرکسی ام شرایطش فرق میکنه از لحاظ سختگیری خانو ...

عزیزم دنبال بهونه ایا 😂میگم ۶ سال نامزد بودم یک ساله عقدم  . اونوقت ک نامزد بودیم همه میگفتن هی بذارید عقد بشید تازه خرش از پل میگذره بعد عقد گفتن مواظب باشااا رابطه جنسی داشته باشی دیگ جذابیتتو از دست میدی عادی میشی الانم میگن عروسی بعد عروسی میگن تازه عروسی بعد بچه بعدبچه میگن .... اینجوری ک زندگی نمیشه عزیزم عشق زمان نداره مگر ازدواج سنتی 

تیکر عروسیمه 💍💏

خب هرکدام خوبی های خودش رو داره

مهم اینه که در لحظه زندگی کنی و ازش لذت ببری 

در کل زندگی شیرین و زیباست 

چه عقد چه عروسی 

لذت ببرین

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از دوره مجردیم راضی بودم دوره نامزدیمم دو هفته اولش راضی بودم ولی افتاد مشکل ها😑😑😅😅 به نظر من ...

خب عزیزم ادم کرم دار بعد عروسیم کرم میریزه این سخته ربطی دیگ به نامزدی و عروسی نداره مشکل باید ریشه ای حل بشه بنظرم 

تیکر عروسیمه 💍💏
تا مجردی دیدت مثبته ما که هفت خوانو رد کردیم

دقیقا منم هفت خان و رد کردم و هنوزم دارم رد میکنم یه خاهرشوهر دارم زندگیم و سیاه و کبود کرده کثافت از دخالتای بی جاش خیلی دلش سیاهه نمیدونم چی به سرش اومده که با من اینجوری میکنه

دقیقا منم هفت خان و رد کردم و هنوزم دارم رد میکنم یه خاهرشوهر دارم زندگیم و سیاه و کبود کرده کثافت ا ...

شوهرت باید مدیریت کنه و اجازه دخالت نده

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند
بچه ها من یه سوال داشتم راجب نامزدی (جنسی منظورمه ولی روم نشد تاپیک بزنم از کی بپرسم)😫😫

بپرس بپرس😅یکی از فانتزیام این بود وقتی ازدواج کردم بشینم با دوستای متاهلم راجع به این چیزا حرف بزنم که دوست متاهل ندارم 😅😅😅😅😅

بپرس بپرس😅یکی از فانتزیام این بود وقتی ازدواج کردم بشینم با دوستای متاهلم راجع به این چیزا حرف بزنم ...

الهی عزیزم بخدا روم نمیشه تو تاپیک 😀اگه دوس داری ایدیمو بدم بیای تو تل حرف بزنیم 😂😂 یا توخصوصی  نترس بخدا دخترم 😅

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
من سه ماه نامزد بودم وسه ماه عقد ولی هیجی مثل دوران عقد نمیشه بعد عروسی زندگی روتین واره مخصوصا اینک ...

خب دقیقا دوران نامزدی و عقد تو عالی بوده من الان ۱۰ ماهه نامزدم اکثرا حرف و حدیث و داستان بوده و بدتر از همه بلاتکلیفی یعنی جفت خانواده ها کشتن خودشون و یه تاریخ مشخص کنن واسه عقد و عروسی

دقیقا منم هفت خان و رد کردم و هنوزم دارم رد میکنم یه خاهرشوهر دارم زندگیم و سیاه و کبود کرده کثافت ا ...

وای خدا اصلاا بهش رو نده ک از الان دخاالت کنههه

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)